Milan našao rešenje za Ibrahimovića, helikopterom će putovati na treninge

Zlatan mora da ispoštuje ugovor za San Remo, istovremeno i da pomogne Milanu u teškim trenucima

  • 1
zlatan ibrahimović Foto: MN Press

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović poslednji nekoliko dana je "vruća tema" italijanskih medija! Ne zbog toga što je dobio zlatnog tapira posle poraza od Intera u derbiju, već najviše zbog njegovog učešća na San Remu!

Ibrahimović je i pre potpisa ugovora sa Milanom imao drugi pomkom se obavezao da će biti specijalni gost na pomenutom festivalu, ali je problem što on sada pada u nezgodno vreme po Rosonere. Vreme kada bi "voz sa titulom" mogao da im pobegne.

A kao jedna od solucija koja se nudi Ibrahimoviću, tvrdi "Korijere dela Sera", jeste iznajmljivanje helikoptera koji bi Zlatana prebacivao iz Milanela u San Remo i tako bi se dosta lakše izbegao prelazak 350 kilometara koji bi, u tom slučaju, moralo da se pređu automobilom.

Ibrahimović je navodno čak rekao da će, ukoliko to bude potrebno, svaki dan trenirati sa ekipom kako bi bio spreman za velike izazove koji očekuju Rosonere. Pogotovo i što Mario Mandžukić ima problema sa povredom i neće čak igrati ni protiv Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    23. februar 2021 | 13:56

    I ne treba Milan da uzme titulu, kad dozvoljava ovom musavom, da radi sta hoce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA