Španac u sekundi izazvao erupciju besa Stankovića i igrača: Da je samo pustio taj korner...

Sudija je, ipak, postupio po propisima - treći minut nadoknade je istekao

  • 22

Meč Milana i Zvezde može ući u klupske almanahe kao jedan od najznačajnijih za klub u poslednjoj deceniji bez obzira na činjenicu da Beograđani nisu uspeli da prođu u osminu finala Lige Evrope.

Nisu prošli dalje, ali nisu ni izgubili u 180 minuta borbe sa moćnijim i skupocenijim timom, gigantom evropskog fudbala, i to će pamtiti navijači i ova generacija - a pamtiće bez ikakve dileme i taj 93. minut kada je sudija Hesus Hil Mantano, umesto kornera za Zvezdu, što su svi očekivali, svirao kraj utakmice i izazvao erupciju nezadovoljstva kod gostiju.

Istinu govoreći, treći minut nadoknade meča je istekao baš u tom momentu, toliko je i produžio meč Španac, ali je utisak da je mogao da pusti crveno-bele da još taj jedan put ugroze Donarumu. Naravno, to je utisak koji će svaki zvezdaš, još "vruće glave", konstatovati posle svega.

Ovako, čvrsto se držao propisa i prekinuo nalet Zvezde, ali je i te kako razbesneo Dejana Stankovića i igrače koji su u neverici ušli na teren, mnogi od njih i okružili sudiju sa osećajem nepravde koja im se tek desila...

Poslušajte i šta je posle meča izjavio trener Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    25. februar 2021 | 23:58

    Po kakvim propisima? Ajde da cujem!!! 3min minimalne nadoknade a ne maks 3min!!!

  • Filip

    26. februar 2021 | 07:41

    Realno i u prvoj i u drugoj utskmici imali smo dobro sudjenje...mozda je trebao da pusti taj korner, ali jbg

  • Olimfar

    26. februar 2021 | 07:39

    Ja Ja dali imaš malo ljuckosti u sebi tri minuta su prošla a sudija odlučuje dali će svirati kraj ili ako ima potrebe pustiti još da se igra. Kada Partizanu naše vaše sudije dopuste u nadoknadi još pola minuta onda kažete igralo se dok se ne da gol. Druga je stvar što naše vaše sudije u toku regularnog vremena obezbede vam pobedu pa za produžetak vas nije briga. Šteta što nisu sudile naše sudije onda bi bilo sve u redu ili narem onaj grčki sudija što sudio u Beogradu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA