Delije dočekale igrače uz novu pesmu, fudbaleri palili baklje: "Sudija se us***, korner nije pustio"

Dobro raspoloženje vladalo je i među igračima i među navijačima crveno-belih

  • 11

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su na Marakanu posle leta iz Milana, gde ih je sačekalo nekoliko stotina navijača, koji su želeli da pozdrave svoje miljenike posle herojske borbe na San Siru.

Delije su igrače dočekale uz novu pesmu, kojom su prozvali sudiju Hesusa Hila Manzana, koji u 93. minutu nije pustio da se izvede i poslednji korner na meču, već je svirao kraj.

- Sudija se us*ao, korner nije pustio, znao je i on da Pavkov daje gol, naša Zvezda igra ludilo - glase reči pesme koja je otpevana kada su igrači došli na pomoćni teren da odrade trening oporavka.

Igrači Zvezde su takođe upalili baklje koje su im dodali navijači, a interesantno je bilo kakav je osmeh bio na licu Filipa Falka i Dijega Falćinelija dok su držali baklje u rukama.

Interesantno je da su podstaknuti ovom pesmom Dejan Stanković i igrači napravili šalu, pa je tako "izveden korner" koji sudija nije pustio u Milanu, i to od strane trenera Zvezde, a Milan Pavkov je glavom postigao gol, za ludnicu među igračima i navijačima.

Video: Ludilo na Marakani: Deki Stanković izveo korner koji sudija u Milanu nije pustio, Pavkov dao gol!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srba

    26. februar 2021 | 18:29

    Nova korona zurka u reziji drzavnog projekta dok gradjanima non stop poostravaju mere i proglasavaju ih neodgovornim.

  • Miki

    26. februar 2021 | 18:28

    Jel izveo deki korner ? 😂

  • Draško

    26. februar 2021 | 18:27

    Opet poštovanje mera koje nalaže krizni štab dok ljudim zabranjuju da rade ono zašto placaju porez i od čega žive, naravno sve to za ove očigledno ne važi a nadležni se po tom pitanju ne oglašavaju umesto da isti budu rigorozno sankcionisani. Ovo im je trece javno okupljanje uprkos zabrani a na kontu te itaknice sa Milanom. Dali je nadležnim zaista stalo do našeg zdravlja kako nam se predstavljaju a na ovo ćute. Krizni štab bi morao podneti ostavke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA