Eksplozija besa Dušana Tadića: Dao gol za egal u derbiju u 92. minutu, krenuo da bije igrača PSV-a

Srbin u poslednji čas, iz penala, doneo bod Ajaksu

  • 0
dušan tadić Foto: printscreen

Veliki derbi holandskog prvenstva između PSV-a i Ajaksa završen je nerešenim rezultatom 1:1, i to su gosti imali mnogo sreće, jer su do boda stigli u 92. minutu golom Dušana Tadića iz penala.

Srpski reprezentativac i kapiten "Kopljanika" bio je miran sa "kreča", ali je proključao od besa odmah pošto je realizovao kazneni udarac, toliko da je kao oparen krenuo u obračun sa igračem protivničkog tima Denzelom Dumfrizom - koji je i skrivio penal (pogodila ga lopta u ruku).

Razlog je taj što ga je pomenuti igrač u jednoj situaciji malo pre penala, isprozivao da je simulirao prekršaj, što mu Tadić nije zaboravio, te je odmah posle datog gola krenuo u njegovom pravcu.

Bio je jako ljut Tadić i rešen da se možda i fizički obračuna sa rivalom, no saigrači su ga sprečili u tome, mada je i sa njima ušao u konflikt jer je toliko bio uporan da doše do fudbalera PSV-a.

Na kraju, strasti su se smirile, Tadić se "ohladio" i sve što će pamtiti biće činjenica da je svom timu doneo bod vredan ostanka na distanci od današnjeg rivala na tabeli. Ajaks će tako naredno kolo dočekati sa šest bodova više od ekipe iz Ajndhovena.

Inače, strelav vodećeg gola za domaći sastav bi oje iskusni Izraelac Eran Zahavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA