≫ 

Stanković: Krstajić je napravio lepu hemiju u reprezentaciji, fenomenalan čovek, pevali smo zajedno

Trener crveno-belih najavljuje teško gostovanje TSC-u, koji od dolaska Krstajića ne zna za poraz

  • 3
Dejan Stanković, Mladen Krstajić Foto: MN Press

Trener Zvezde Dejan Stanković odgovarao je na pitanja novinara pred utakmicu vanrednog kola Linglong lige protiv TSC-a, koja je na programu u sredu od 16.00 u Senti.

Crvena zvezda se nalazi u sjajnoj formi, trenutno su na skoru od 21 pobede i samo dva remija u prvenstvu, za poraz ne znaju skoro pet meseci. Poslednji poraz se dogodio u okviru grupne faze Lige Evrope, kada je Hofenhajm bio bolji sa 2:0.

Dodatno motivisani mečevima protiv Milana, gde su pokazali zube i gde su bili na korak od prolaska u narednu fazu takmičenja, uspeli su da savladaju Spartak nakon preokreta sa 2:1, dok su u prethodnom kolu bili ubedljivi protiv Proletera sa 4:0.

Stanković je poručio da će pristup utakmici protiv TSC-a biti identičan kao u svakoj utakmici do sad.

- Posle dve evropske utakmice sa Milanom odigrali smo fenomenalan meč u prvenstvu, pogotovo prvo poluvreme na visokom nivou u visokom ritm i sa mnogo šansi. Taj mentalitet ne treba da menjamo - istakao je Stanković, a potom imao samo reči hvale o svom nekadašnjem reprezentativnom saigraču Mladenu Krstajiću, trenutnim trenerom TSC-a.

- Krstajić je fenomenalan čovek, imali smo dobru saradnju dok smo igrali u reprezentaciji zajedno, dosta se družili, voleli da zapevamo zajedno, da budemo u istom društvu i na terenu smo davali sve jedan za drugog, tako da o njemu imam visoko mišljenje kao čoveku. Kao trener je napravio jednu lepu hemiju u reprezentaciji, međutim kao što je poznato kod nas se rezultati očekuju odmah, tako da mislim da nas očekuje jedan lep duel sa TSC-om.

Mladen Krstajić Mladen Krstajić kao selektor reprezentacije; Foto: MN Press

TSC od dolaska Krstajića na mesto trenera još ne zna za poraz, dok takođe nisu primili nijedan gol na pet prvenstvenih utakmica. Stanković je rekao da očekuje izuzetno disciplinovanu igru u odbrani momaka iz Bačke Topole.

- Očekujem da će i TSC igrati dosta čvrsto kao što je to bio slučaj i sa ekipa protiv kojih smo igrali u prethodnom periodu. Čvrst blok, defanzivna igra u svakom smislu te reči, a ko god bude želeo da se nadigrava mi ćemo biti spremni. 

Za kraj obraćanja, Stanković je podsetio novinare i fudbalsku javnost da je došao u Zvezdu po titulu, ne da juri rekorde. Na pitanje da li želi da pređe 100 golova u šampionatu, kratko je odgovorio

- Nije nam cilj da postignemo preko sto golova, cilj mi je da osvojimo prvenstvo.

Utakmica između TSC-a i Crvene zvezde je na programu u sredu, 03. marta od 16 časova i pet minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    2. mart 2021 | 18:07

    Sasu Ilica za presednika FSS, Stanojevica za selektora i Lazu Markovica za kapitena, ako Srbija hoce da se kvalifikuje na svetsko prvenstvo.

  • mix

    2. mart 2021 | 17:53

    Auu i ostade ziv posle izjave

  • Djole

    2. mart 2021 | 17:40

    On je bar probao nesto da uradi za Srbiju. Kad ces ti? Kao igrac nisi nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA