≫ 

Gobeljić se konačno oglasio posle Milana: Ti koji vređaju i prete sa društvenih mreža nisu navijači

 ≫ 

Tragičar crveno-belih sa San Sira konačno o Milanu, navijačima, pretnjama...

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Belgrade boys
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Uroš

    03. mart 2021 | 16:06

    Marš iz Zvezde balvane

  • 5

    03. mart 2021 | 14:08

    MARŠ IZ ZVEZDE ŠABANE

  • Ultras

    03. mart 2021 | 13:35

    Brate Gobelja, počeću sa time da si mi bio jedan od omiljenijih igrača(tvoje požrtvovanje, želja za pobedom naše Zvezde i hrabrost da postaviš glavu gde mnogi nogu ne bi stavljali, čak i povređen, nije viđena možda još od perioda Ilije Najdovskog!)Duži period nisi taj igrač i taj epitet jedan od omiljenijih, polako si gubio, a posle ovog intervjua i ovakvih izjava definitivno to više nisi! Da koristim neku od popularnih društvenih mreža putem koje bih mogao da ti se obratim direktno, veruj da bih to uradio, zato to radim ovako javno. Nisam internet navijač, svaki vikend sam uz moju Zvezdu, gde god da igra, počevši od Barija, preko Sofije, Beča i svih onih " noći i dana i još gostovanja..." i naravno najlepših i domaćih i stranih gostovanja, pa sve do novijih Kelna, Pariza, Salcburga, Kopenha, Minhena i Atine...da ne pričam o boravku u mojoj "drugoj kući" Marakani... Svrstavaš nas brate Gobelja, sve u isti koš, a nisi u pravu... Podršku i tebi i svima ću pružiti uvek, jer sam deo tribine, naravno kao i uvek, kao i na dočeku posle Milana, kada sam ti i tapšao i skandirao. Ali tvoje izjave da mi koje ne delimo tvoje mišljenje kao i mišljenje dela tribine kojoj pripadam( koji su prvenstveno privatno dobri sa tobom), ne mogu i neću da prihvatim! Naravno ljudski je grešiti, kao što kažeš ali da se posle izađe jači iz toga, a da ti koristiš priliku da se čim se malo prašina slegla, razračunaš sa svima nama kojima se stomak okrenuo jer ne znaš da staviš ruke iza leđa kada si u i okolini šesnaest (da te podsetim, iako si univerzalac, ti si prvenstveno odbrambeni igrač), preko otvorenog šuta iz skoro pa peterca ka praznom golu, koji si još u petlićima morao da naučiš(dovoljno je da lopta pređe crtu, ne mora da se pocepa mreža...), do potpuno nepotrebnog starta na protivničkog igrača na sredini terena, za drugi žuti... Naravno da smo popizdeli, naravno! Naravno takođe da nema mesta vređanju, naravno, svakako nisam za to. Ali ako pogledaš tekmu iz ugla navijača Zvezde(predstavljaš se kao takav...) , važnost, velika prilika koja nam se ukazala (ma imali smo ih!), onda mislim da trebaš da ćutiš i da istrpiš sve to! Bez da ulaziš u priču, a pogotovo ne da ti revanšistički vređaš te ljude koji su te na bilo koji način verbalno (preko tastature...) uvredili! Vidi brate Gobelja, malo nas je kao ti, moglo da ode na egzotične plaže i u ovoj pauzi između dela prvenstva(verovatno ogromna većina nikad)! Ono što volimo, ono za šta štedimo i plaćamo i rate i kredite je da gledamo našu Zvezdu i u Surdulici i u Subotici, a i širom Evrope! Za takav vid ljubavi i bodrenja, najmanje što možemo da očekujemo je da nam je "dozvoljeno" da kažemo i naše mišljenje, pa makar tebi to i ne prijalo! Sve najbolje brate Gobelja, ima još klubova pored naše Zvezde! I na kraju: Zvezda mi je sve...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA