≫ 

Znate li zašto fudbaleri Čelsija guraju kopačke u mikrotalasnu pre svake utakmice?

Neobičan detalj iz svlačionice Plavaca...

  • 2
Tottenham, Chelsea Foto: Tanjug/AP

Opšte je poznato da fudbaleri pribegavaju raznim trikovima kako bi postizali bolje rezultate na terenu. Međutim, u Čelsiju su otišli korak dalje pa su u svlačionici ugradili mikrotalasnu pećnicu koja im ne služi za podgrevanje hrane, već da u njoj greju kopačke.

Tabloid San se proteklih dana bavio ovom pričom i dobio izjavu izvora iz kluba koji je otkrio da Plavci to rade kako bi guma na kopačkama omekšala na niskim temperaturama.

- Moderne kopačke za fudbal su dosta krute i tesne za noge bez obzira na to što igrači nekada uzmu i za broj veće - rekao je izvor iz kluba.

- To je posebno problematično kada je hladnije vreme jer su kopačke dosta neudobne, a to se posebno odnosi na ove novije, moderne modele. Igrači ih stavljaju u mikrotalasnu pećnicu minut ili dva kako bi se ugrejale i samim tim bile udobnije jer koža više ne bude tako kruta. Jednostavno, momci žele najbolje od opreme koju koriste i to je način da najbrže reše problem pred utakmicu - zaključio je sagovornik Sana.

Video: Tri fenomenalne odbrane Stojkovića u finišu meča sačuvale mrežu Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vaske

    3. mart 2021 | 19:33

    Guraju ih da im ne ozebu none.

  • Киле

    3. mart 2021 | 17:47

    Сви ми који смо били у војску знамо да чизме најбоље ставити на хладно како би било боље пријањање и мазати кремом пре првих вежби док су још неразгажене.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA