≫ 

Maksimović dao autogol u ludoj utakmici Sasuola i Napolija: Dva penala u nadoknadi, Berardi dao u 95

Kad se sudare dve napadački orijentisane ekipe, uglavnom se ovako nešto desi

  • 0
FC FK  Sasuolo - Napoli Foto: Tanjug/AP

Kakav su lud meč odigrali fudbaleri Sasuola i Napolija na "Mapei" stadionu, baš obakav kakav bi svaki trebalo da bude: šest golova, dve stative, dva penala u nadoknadi i podela bodova - 3:3 (2:1)!

Bi oje ovo meč 25. kola Serije A posle kog je Gatuzov tim napravio mali korak ka Ligi šampiona, mada biće jasnije da li je to bio pomak ili korak unazad jer Roma i Atalanta u ovim trenucima igraju svje mečeve.

Napoli je odigrao na mestu gde se malo koji tim naigrao ove sezone, i krenulo je loše po tim Đenara Gatuza - domaći sastav je poveo autogolom Nikole Maksimovića.

Bila je to zaista nesrećna situacija po našeg fudbalera posle centaršuta Berardija. Oštra, visoka lopta išla je ka šumi igrača pred golom gostiju gde je najviše skočio upravo Maksimović. U želji da je odbije dalje, samo je uspeo da je okrzne i promeni joj pravac tako da završi u mreži.

Teško je ovde golman Napolija mogao bilo šta da uradi. Ionako brza lopta dobila je na ubrzanju od "češanja" Maksimovićeve glave i odsela u mreži.

Pogledajte tu situaciju.

U nastavku, Zjelinski je pogodio za goste i izjednačio rezultat, no Sasuolo je preko Berardija uspeo da povrati vođstvo pred odlazak na odmor.

A onda, u nastavku, drama kakva se ne viđa baš često na terenima Serije A: još tri gola viđena su preostalom vremenu, dve stative, ali i dva penala svirana u 90. i 95. minutu.

Oba puta okvir gola pogađali su igrači Sasuola, nisu imali sreće, pa je kazna, čini se, bila neminovna, i to bolna, jer je Insinje pogodio sa "bele tačke" na isteku 90. minuta.

Delovalo je da je to bio prelomni trenutak meča, no vrhunac ove sjajne utakmice usledio je nedugo kasnije kada je sudija pokazao i na "kreč" ispred gola gostiju, pa je Kaputo imao šansu da vrati meč u rezultatsku ravnotežu - bio je miran i staložen i pogodio za kraj ove neverovatno dinamične utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA