≫ 

Kapelo šokiran reakcijom Ronalda u živom zidu: Tu ne sme da bude mesta za igrače koji se boje lopte

Iskusni trener smatra da su Portugalac i Rabio najveći krivci za dugi gol Porta

  • 8
kristijano ronaldo Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Juventusa "popili" su težak šamar u osmini finala Lige šampiona, poraženi su u dvomeču od Porta posle bolnog ishoda revanša u kojem su sa igračem više primili gol u produžetku, i to iz slobodno udarca sa 30 metara.

Portov junak meča Oliveira je u toj situaciju opalio po lopti koja je po zemlji prošla kroz "živi zid" što nikako nije očekivao Ščensni pa je koji trenutak kasnije vadio loptu iz mreže i besno režao na saigrače koji su katastrofalno reagovali u "zidu".

Među njima je bio i Kristijano Ronaldo koji snosi možda i najveći krivicu za takav ishod jer je lopta prošla upravo ispod njega zbog toga što je skočio posle udarca Oliveire.

- To je bila neoprostiva greška - kritikuje Fabio Kapelo reakciju igrača Juventusa u "živom zidu".

Kaže da je tako nešto bilo nedopustivo u vreme kada je on vodio ekipe.

- U moje vreme, za "živi zid" ste birali igrače koji se nisu plašili lopte. Ovi su se uplašili lopte i počeli da skaču, okretali leđa. To je neoprostivo - direktno je Kapelo uperio prst krivice ka Ronaldu i Rabiou, koji je leđima okrenut dočekao udarac Oliveire.

Kritikovao je Kapelo igrače Juventusa i zbog neprofesionalnog ponašanja posle utakmice jer većina nije želela da da izjavu za klupski kanal. To su uradili samo De Liht, Kvardado i Kijeza.

- Videli ste da su samo neki mlađi igrači izašli pred kamere i imali hraborsti da pričaju u teškom trenutku. U ovom timu, neki veterani kupe svu slavu kad se pobedi, a okreću leđa kad se gube utakmice.

Liverpul je, čini se, posao završio u prvom meču osmine finala LŠ jer je kao gost savladao Lajpcig sa 2:0, međutim, Klopov tim je u užasnoj formi, a Nemci igraju sjajno, pa je večeras (21.00) na Enfildu sve moguće. Kvota na keca je 2,65, iks je 3,25, dvojka 2,70, a GG3+ 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Liverpul – Lajpcig

PSŽ je razneo Barselonu na Kap Nou sa 4:1 i ostalo mu je da večeras (21.00) završi posao na Parku prinčeva. Ali viđali smo ranijiih godina čudesne rasplete dvoboja ove dve ekipe. Sada je ista kvota na keca i dvojku – 2,65, a kvota na GG3+ je 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za PSŽ – Barselona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    10. mart 2021 | 09:19

    Lopta je toligo dugo isla i to u golmanovu stranu da je mogao popiti kafu i vratiti se da odbrani.

  • RPD

    10. mart 2021 | 14:34

    Ja prosto ne mogu da verujem da njima brani Sćezni...kiksara kao i onaj Karius,očajan golman...ne kažem da je on kriv za ovaj gol,ali za mnogo drugih jeste.

  • eNL

    10. mart 2021 | 13:53

    za ovakve situacije se kupuju dimije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA