Suarezov penal odvojio Atletiko od Barse i Reala

Jorgandžije bolje od Atletik Bilbaa u zaostalom meču

  • 0
FK Atletiko Madrid Foto: AP/Tanjug

Na Vandi Metropolitano se lakše diše - madridski Atletiko ponovo ima osetniju prednost u odnosu na prve pratioce Barselonu u Real!

I to najviše zahvaljujući Luisu Suarezu koji je iznudio i pogodio penal za pobedu Jorgandžija nad Atletik Bilbaom rezultatom 2:1 - u zaostalom meču španske Primere!

Gubio je Atletiko od 21. minuta kada je Iker Munain iskoristio asistenciju Vilijamsa, ali je Ljorente na samom isteku prvog poluvremena izjednačio rezultat. Bila je to velika psihološka injekcija za Jorgandžije koje su praktično bile neprimetne.

Tek što je počelo drugo poluvreme, domaći tim je došao do gola preko pomenutog Suareza koji je iznudio penal i zatim dao svoj 162. golu u Primeri. Ove sezone 18. i sada zaostaje samo za jedan u odnosu na Lea Mesija.

Atletiko sada ima 62 boda, Barsa 56, a Real 54 - dok je do kraja šampionata ostalo još 12 utakmica.  A u tih 12 mečeva ostalo je još da vidimo gostovanje Atletika na Nou Kampu u 35. kolu, kao i El Klasiko u 30. kolu.

U nastavku pogledajte i golove:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA