≫ 

Trener Mačve posle Zvezde: Mi smo 90 minuta bili na roštilju!

Stanković, s druge strane, ističe da nekada i ne može da traži nešto više od svojih igrača

  • 0

Slovenački stručnjak Alfred Jermaniš, inače trener šabačke Mačve, na slikovit način je objasnio šta se u četvrtak veče događalo na Marakani tokom gostovanja njegovog tima Crvenoj zvezdi.

Podsetimo, Zvezda je na kraju slavila rezultatom 4:0, ali su praktično celi meč igrali "viktorije" ispred gola gostujućeg tima.

- Ja volim roštilj, ali danas smo bili 90 minuta na roštilju. Razlika je očita. Zvezda je prošle godine bila prvak, ove godine je igrala Evropu i opet juri titulu, Ovo je velika škola za sve nas, nadam se da ćemo biti bolji, ali nemam šta da zamerim svojim igračima. Mi imamo neke svoje utakmice u kojima možemo da tražimo bodove - rekao je Jermaniš.

S druge strane, trener Zvezde Dejan Stanković je rekao:

- Svi rivali su na Marakani uglavnom defanzivno orjentisani. Da li su oni na dnu, pri sredini ili gore, mislim da je naš pristup ka svakoj utakmici isti. Takav je bio i danas. Igramo na svaka tri dana. Nekad ne mogu ni da tražim ništa više od mojih momaka. Danas su odigrali u korektnom ritmu, bilo je i nekih neiznuđenih grešaka. Idemo da odmaramo i da se spremamo za ponedeljak.

Zvezda će u narednom kolu gostovati Voždovcu, dok će Mačva ići na noge TSC-u.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA