Ronaldo se vraća u Real? Njegov agent je već kontaktirao Madriđane, cena obeštećenja drastično pala

Juventus značajno oborio cenu Portugalca

  • 1
Kristijano Ronaldo, Cristiano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Prema navodima medija u Italiji, Juventus je spreman da ovog leta proda Kristijana Ronalda za "samo" 29 miliona evra!

Nakom blamaže u duelu s Portom, svetski mediji nisu prestajali da pričaju o potencijalnom odlasku Portugalca iz Italije, a sada je ta priča dobila i epilog. Ronaldo je odlučio da krene dalje, želi priliku da osvoji još jedan trofej Lige šampiona pre nego što završi svoju karijeru.

Jasno je da ne postoji velik broj klubova koji bi mogli da priušte Portugalca u svojim redovima, a kako su određeni svetski mediji preneli, Ronaldov agent Žorž Mendeš je već kontaktirao Real Madrid oko mogućeg povratka Portugalca na "Santjago Bernabeu".

Da li će se "Kraljevski klub" odlučiti za iskusnog Portugalca ili će pak pokušati da dovede neku od mladih zvezda poput Halanda ili Embapea?

Podsetimo, Ronaldo je prošlog meseca napunio 36 godina, međutim, bez obzira na to on je i dalje prvi strelac Serije A sa postignutih 20 pogodaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vaske

    12. mart 2021 | 16:52

    Cena mu je 29 miliona jer ima jos samo godinu dana ugovora sa Juventusom. Sledece godine je gratis. Tako je kod svih fudbalera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA