≫ 

Partizan potpisao ugovore sa talentima: Ikanoviću profesionalni ugovor

Pored levog beka koji je stigao iz Crvene zvezde, još četvorica momaka potpisala stipendijske ugovore

  • 4
Dušan Ikanović Foto: Zoran Ivković

Partizan nastavlja sa ulaganjem u budućnost, odnosno potpisivanjem profesionalnih i stpendijskih ugovora sa najtalentovanijim momcima iz omladinsške škole. Tako su u Humskoj čak petorica mladih fudbalera stavila paraf na saradnju sa klubom. Profesionalni ugovor na tri godine je potpisao Dušan Ikanović (17), koji igra na poziciji levog beka, a zanimljivo je da je u Partrizan stigao iz redova najvećeg rivala Crvene zvezde.

Stipendijske ugovore su dobili Mihajlo Vojvodić (2004) na godinu, Nemanja Ilić i Bogdan Mirčetić (oba 2005. godište) na dve i Dženis Totić (2006) na tri godine.

Dušan Ikanović Foto: Zoran Ivković

U Humskoj ponosno ističu da je po istraživanjima CAIS-a iz 2020. godine, Partizanova omladinska škola sa 85 igrača koji igraju u 31 takmičenju pod okriljem UEFA, najproduktivnija u Evropi, ispred Ajaksove koja je na drugom mestu.

Veliki ispit večeras (21.00) za šampionske ambicije Atletiko Madrida. Jorgandžije gostuju Hetafeu i ako preguraju ovo gostovanje, biće korak bliži tituli. Kvota na dvojku je 1,93. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hetafe – Atletiko Madrid.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NSCZ

    13. mart 2021 | 12:18

    Jel nudila Nica 15 miliona?

  • Markony

    13. mart 2021 | 20:54

    Sledeci je mladi Dusan Jovanovic, golgeter klase 2006, buduca ,,Zvezda" Partizana i reprezentacije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA