Roma se bezuspešno žalila sudu: Veroni ostaju bodovi, za Vučicu igrao neregistrovan fudbaler

Sledeći put će u Rimu morati malo bolje da vode evidenciju

  • 0
FK Roma Foto: Tanjug / AP

Fudbalski klub Roma danas je morao da ide na sudsku raspravu. Povod za tako nešto bila je žalba koju su uložili Olimpijskom komitetu Italije, a zbog odluke da se meč sa Veronom registruje službenim rezultatom u korist rivala.

Podsetimo, čelnici Rome napravili su ogroman previd na toj utakmici, pošto su registrovali Dijavaru za selekciju ispod 23 godine, a vezni igrač je nastupio u seniorskoj konkurenciji protiv Verone.

Zbog svih administrativnih grešaka, Verona je dobila utakmicu za „zelenim stolom“, a Rimljani su pokušali pred sudom to da ospore činjenicom da ovaj fudbaler nije dao nikakvu sportsku prednost na terenu njihovoj ekipi.

Međutim, Olimpijski komitet je glatko odbio njihovu žalbu i odlučio da će sve ostati na istom. Roma će zadržati svojih do sada osvojenih 50 poena, a Veroni će se pisati pobeda od 3:0 u njihovom međusobnom okršaju. Svakako, opomena svima da bolje pogledaju u papire pre nego što se neki od igrača nađe na terenu u budućnosti.

Video: Teška povreda igrača Zlatibora, doktori Partizana uleteli na teren da pomognu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA