Problemi u raju: Simeone zamenio Suareza, Urugvajac uz ironičan osmeh izbegao pozdrav sa trenerom!

To je vidno uzrujalo Urugvajca koji je, u momentima kada su "jorgandžije" imale zaostatak od 1:0

  • 3
FK Atletiko Madrid, Lokomotiva Foto: Tanjug/AP

Atletiko Madrid je bio nemoćan u revanšu protiv Čelsija (2:0) i tim iz glavnog grada Španije lako ispao iz osmine finala Lige šampiona, ali to nije jedina muka. Luis Suarez je pokazao velike znakove nezodovljstva izmenom i o se sada najviše priča.

Suarez je bio totalno odsečen od u napadu, nije uspeo da uradi ništa konkretno u Londonu, tako da je Dijego Simeone u 59. minutu odlučio da ga izvede iz igre i umesto njega uvede Koreu.

To je vidno uzrujalo Urugvajca koji je, u momentima kada su "jorgandžije" imale zaostatak od 1:0, polako izlazio sa terena i skidao zavoj sa ruke.

Nije se pozdravio sa Simeonom pokraj terena, a nastavio je ironično da se smeje nakon toga i privukao pažnju medija da postoji veliko nezadovoljstvo zbog postupanja stratega Madriđana.

Atletiko je i dalje glavni favorit za osvajanje Primere, ali Evropa ove godine je završena priča, i to na prilično rutinski način.

Video: Sin Dejana Stankovića postigao vrhunski gol za Srbiju iz slobodnjaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    18. mart 2021 | 10:24

    Šta glume ovi današnji igrači? Trener je trener, ima pravo da te izvede iz igre kad on to želi. Meni ne bi igrao naredne 2 utakmice zbog nepoštovanja.

  • Kale

    18. mart 2021 | 10:59

    Nije trebao da ga menja to znaju svi, posle izlaska nije imao ko da da gol

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA