≫ 

Malo radosti i za Slobodana Tedića: Pogledajte prvenac bivšeg napadača Čuke u holandskom fudbalu

Iza srpskog napadača je teških nekoliko meseci borbe sa koronom

  • 1

Nekadašnji napadač Čukaričkog Slobodan Tedić postigao je prvenac u holandskom fudbalu, a njegov pogodak iz 65. minuta okršaja sa Venlom mogao bi da se ispostavio kao važan za Cvole u nameri da izbori opstanak u Erediviziji.

Fudbaler Mančester Sitija, koji nastupa u Holandiji na pozajmici, ušao je u igru u redovima domaćina u 46. minutu, da bi u 65. sjajno ispratio akciju i lepim lobom matirao golmana gostiju za vođstvo Cvolea.

Venlo je uzvratio u 69. preko Gemlija koji je poravnao na 1:1, da bi trijumf domaćinu doneo Lam iz jedanaesterca u 79. minutu.

Tedić je do premijernog pogotka u Holandiji stigao posle višemesečne pauze zbog teže povrede koju je zaradio na utakmici sa Emenom sredinom decembra i kasnijih komplikacija sa korona virusom, pa nema sumnje da će mu ovaj pogodak ulepšati ne tako slavnu prvu sezonu u Evropi.

Nedavno se pisalo i da bi Slobodan Tedić posle staža u mladoj reprezentaciji Srbije mogao da zaigra za A selekciju Crne Gore.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Srpski fudbaler otkriva kakav je Gvardiola i saigrači iz Mančester sitija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA