Pjanić pričao o nedostatku minutaže i iznervirao Kumana, od leta može da napusti Barselonu

Fudbaler Bosne i Hercegovine ljut je na svog trenera što mu ne daje šansu da zaigra

  • 4
Betis - Barselona Foto: Tanjug/AP

Polako, ali sigurno možemo da kažemo da se dolazak Miralema Pjanića u ekipu Barselone pretvara u pravu noćnu moru. Fudbaler iz Bosne i Hercegovine dobija mizernu minutažu u katalonskom klubu, pa stoga ne čudi što je nezadovoljan i želi da se nešto što pre promeni.

On je za medije javno odlučio da govori o nedostatku minutaže, nadajući se da će tako skrenuti pažnju svom treneru, Ronaldu Kumanu, da mu da šansu. Ali avaj, strateg je odlučio potpuno suprotno, to ga je samo dodatno iznerviralo, pa je Pjanića stavio na transfer listu, pa će od leta biti slobodan da potraži novu sredinu.

To dolazi u trenutku kada Miralem ima ugovor sve do 2024. godine sa Barselonom. I čini se da je Artur u Juventusu dobio značajno veću ulogu nego što je to Pjanić dobio u Kataloniji. Njemu je tek 30 napunjenih godina, što će reći da u sebi još ima nekoliko kvalitetnih godina igranja.

Tokom reprezentativne pauze će svakako ponovo osetiti teren, pošto je neizostavan šraf reprezentacije Bosne i Hercegovine, koja će se sastati sa Finskom, Kostarikom i Francuskom. A do leta ima vremena, možda se Kuman predomisli.

Video: Stojković: Naravno da je bila laka odluka, Dušan Tadić je naš kapiten

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    24. mart 2021 | 10:51

    Умислио Босанац да је велика звезда!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA