Arapski mediji pišu: Vladan Milojević napustio Al Ahli, klub mu je dužan ukupno tri plate

Preostaje da se vidi kakav su dogovor sklopile dve strane, ako je do njega uopšte i došlo

  • 3
Vladan Milojević Printskrin: Twitter/@riyadiyatv

Posle nešto više od godinu dana, Vladan Milojević je kako stvari stoje, završio svoj boravak u Al Ahliju. Kako pišu arapski mediji, on je napustio klub i odlazi iz Džede. Na društvenim mrežama, navijači ovog tima ne kriju razočaranje što je srpski stručnjak „podigao sidro“, pošto su se nadali da će ih vratiti na čelo fudbala u Saudijskoj Arabiji.

Kako pišu tamošnji mediji, poslednji dani Vladana Milojevića u Al Ahliju nisu protekli u najboljem tonu. On je krajem marta poslao pismo upravi u kojem je tažio da mu se isplate tri zaostale zarade, a da će u suprotnom raskinuti ugovor.

Do isplate dugova nije došlo, a dve strane su u međuvremenu imale i sastanak, kako bi se pronašlo rešenje koje bi zadovoljilo obe strane. Dogovor, ipak, nije postignut, Al Ahli je želeo da dođe do sporazumnog raskida ugovora i da Milojeviću ne plati ništa, na šta srpski stručnjak nije pristao.

Preostaje pitanje na koji način je došlo do prekida saradnje, te da li će Milojević biti isplaćen za period do kraja sezone, odnosno da li je ugovoren neki drugačiji model. Naravno, postoji mogućnost i da dve strane nisu pronašle nikakav kompromis i da će srpski trener morati sudskim putem da potraži sve što mu pripada.

Mediji iz Arabije su pisali da će Milojević po završetku misije u Al Ahliju preći u Ujedinjene Arapske Emirate, gde bi vodio Al Ain. Nije jasno da li će to do toga doći posle prilično slabe epizode u Al Ahliju, gde ekipa zauzima tek sedmo mesto sa pet uzastopnih poraza u isto toliko utakmica.

Video: Stojković: Naravno da je bila laka odluka, Dušan Tadić je naš kapiten

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA