≫ 

Albancima preti bruka, meč sa Engleskom pod znakom pitanja

I to sve zbog nesaglasnosti policije i Saveza

  • 5
Air Albania Stadion

Foto: Tanjug/AP

Kvalifikaciona utakmica za odlazak na Mundijal između Albanije i Engleske, koja je na programu u nedelju, mogla bi da bude otkazana!

Ovu vest preneli su ostrvski mediji koji citiraju izvore iz Tirane, a razlog za to je nemogućnost policije da garantuje bezbednost igračima.

Naime, iz policije su poslali dopis u FS Albanije i ističu da se boje za bezbednost, jer će kafići i restorani oko stadiona biti puni zbog činjenice da u Albaniji nema "lokdauna" zbog korone.

Iz Saveza su brže-bolje to pismo pustili u javnost:

- Dobili smo pismo iz direktorata policije u Tirani u kome se navodi da lokalna policija ne može da obezbedi sve neophodne mere koje bi garantovale bezbednost pre, tokom i posle meča Albanije i Engleske. Ukoliko dođe do odlaganja meča, to bi poslalo katastrofalno sliku za čitavu našu državu.

Doduše, iz FS Albanije su poručili i da su u stalnom dogovoru sa policijom i da se radi na pronalaženju rešenja za taj duel.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    25. mart 2021 | 19:19

    I evo još jednog dokaza da su šiptari bez NATO-a i Amera jedna obična šaka jada. Busaju se u grudi, a ne mogu jednu utakmicu da obezbede hahahahahahahha

  • Pele

    25. mart 2021 | 20:35

    Oni su bruka svakako.

  • Pa

    25. mart 2021 | 21:29

    Divljaci su divljaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA