≫ 

Portugalci stigli na meč sa Srbijom, Ronalda na aerodromu sačekala poruka i molba koju nije uslišio

Podsetimo, derbi 2. kola kvalifikacija igra se u subotu veče na Marakani od 20.45 časova

  • 14

Fudbaleri Portugalije stigli su oko 19 časova u Beograd na meč sa reprezentacijom Srbije koji će se odigrati u subotu 27. marta!

Portugalci su u srpsku prestonicu stigli iz Torina gde su u sredu pobedili Azerbejdžan rezultatom 1:0, a u četvrtak ujutru su u tom gradu odradili i trening oporavka pre polaska za Beograd.

Nisu Portugalci, inače aktuelni evropski šampioni, davali izjave po sletanje na aerodorm "Nikola Tesla", dok je njihov najbolji fudbaler Kristijano Ronaldo uspešno izbegavao i objektive srpskih fotografa i kamermana.

Kao i jednog dečaka Borisa koji ga je čekao ispred sa porukom u rukama: Kristijano, prešao sam 1.300 kilometara kako bih dobio tvoj autogram! U potpisu Boris.

Nije Boris dobio autogram, jer su Portugalci veoma brzo iz Surčina krenuli put Beograda, gde će u sredu popodne održati konferenciju za medije i poslednji trening pred utakmicu sa Orlovima.

Nakon što se meč u subotu veče završi, selekcija Portugalije će otputovati u Luksemburg na megdan istoimenoj selekciji - dok će Orlovi put Bakua na duel sa Azerbejdžanom 30. marta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA