≫ 

Grci do senzacionalnog boda u Španiji, Italija "gazi" pod Manćinijem, Zlatan oduševio Šveđane!

Širom Evrope odigrani su mečevi kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru

  • 3
grčki fudbaleri Foto: Tanjug/Ap

Fudbalska reprezentacija Grčke priredila je bez sumnje najveće iznenađenje u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru remijem sa Španijom u Granadi, rezultatom 1:1.

Iako je "Furija" vodila golom Alvara Morate u 33. minutu, imala pritom "više od igre", posed lopte "debelo" na svojoj strani, i šanse, gosti su ipak uspeli da dođu do gola, a onda i da sačuvaju bod do kraja meča na "Los Karmenasu".

Strelac za Grke iz penala bio je fudbaler Trabzona Anastasios Bakasetas u 57. minutu. Utisak je da je sudija neopravdano pokazao na jedanaesterac - pogledajte i sami tu situaciju.

Španija je imala devet udaraca ka golu Grka, dva u okvir, i 77 posto posed lopte na svojoj strani, a gosti tek jedan udarac u gol tokom devedeset minuta, pa opet su iz takvog odnosa snaga uspeli da dođu do prave male senzacije na startu kvalifikacija.

U grupi u kojoj su Španija i Grčka još su Švedska, takozvano Kosovo i Gruzija.

zlatan ibrahimović Foto: Tanjug/Ap

U isto vreme, u Švedskoj, u večeri povratka Zlatana Ibrahimovića u nacionalni tim, selekcija "Tri krune" savladala je Gruziju 1:0 pogotkom Viktora Klaesona u 32. minutu, a upravo je Zlatan bio asistent u toj situaciji.

Italijani su u Parmi nastavili dugi pobednički niz pod komandom selektora Roberta Manćinija - već 23. meč zaredom nisu izgubili!

Azuri su na "Enio Tardiniju" savladali Severnu Irsku 2:0 i tako na najbolji način krenuli u "operaciju Katar". Strelci za domaći sastav bili su Sasuolov adut Berardi i nezaobilazni Imobile, koji je potvrdio trijumf Italijana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA