≫ 

Fudbalska legenda BiH oduševila region porukom: Hvala ti Beograde, dao si šansu mojoj majci i sestri

Srbija je omogućila ljudima iz regiona da se vakcinišu kod nas

  • 13
Sergej Barbarez Foto: MN Press

Bivši bosanskohercegovački fudbaler, koji je igrao na poziciji napadača, Sergej Barbarez zahvalio se Srbiji i Beogradu, što su omogućili ljudima iz regiona da se vakcinišu u našoj zemlji.

- Hvala ti moj Beograde od srca, jer si dao šansu mojoj majci i sestri da se vakcinišu ,samim tim i šansu za boljim životom. A tebi "BiH politiko" , da vas pojedinačno ne nabrajam , jer niste ni to zaslužili , diči se i dalje svojim idiotizmom i neznanjem - napisao je Barbarez na Twitteru.

Podsetimo, Barbarez je karijeru počeo u rodnom Mostaru, u ekipi Veleža. Godine 1991. se nakon služenja vojnog roka u Zagrebu vratio u Mostar, odakle je nakon tri meseca otišao kod rodbine u Nemačku.

Tamo je počeo da igra u Hanoveru, a 1993. prelazi u redove trećeligaša Union Berlina. Nakon Uniona, 1996. godine prelazi u Bundelsigaša Hanzu Rostok, da bi nakon dve godine prešao u Borusiju Dortmund. U Borusiji provodi dve sezone, gde je u drugoj sezoni odigrao 14 utakmica i samim tim nije bio standardan, godine 2000. prelazi u HSV gde provodi najviše vremena i postaje jedna od legendi kluba.

Video: Nata se bocnula: Pevačica primila vakcinu protiv korone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • salko

    27. mart 2021 | 14:51

    Ovu izjavu dao je covjek koji je totalno paralisan od nacionalistickih prepucavanja.Ko je jednom s njim bio u drustvu zna koliko je dobar i iskren covjek.Poruka je sasvim na mjestu i svakako treba izraziti zahvalnost za to sto je Srbija omogucila ljudima da se vakcinisu.Jedan spasen zivot je mnogo,a ne stotine...

  • Душан Краишник Бања Лука

    27. mart 2021 | 13:51

    Браво Људино Свака ти част

  • Miki

    27. mart 2021 | 14:45

    Odličan fudbaler i dobar čovek, dobrodošao uvek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA