≫ 

Miha izveo nestvaran potez: Pogodio koš iz slobodnog udarca, pa rekao ovo nije trojka, već važi 4

Trener italijanskog kluba je iz prvog pokušaja postigao koš fudbalskom loptom iz slobodnjaka

  • 3
Siniša Mihajlović Foto: Youtube / Printscreen

Bio je jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca u Seriji A. Čak 28 golova postigao je iz njemu omiljenih pozicija, pa nije ni čudo što je bio strah i trepet za golmane kada je reč o italijanskom prvenstvu. Ponovo je Siniša Mihajlović, ali ovoga puta je pokušao da postigne koš!

Reklo bi se da za njega to nije nikakav problem, jer je već stotinu puta pokazao da može da pogodi tačno u metu. Reč je o izazovu jednog navijača Bolonje. Tomaso, koji je veliki ljubitelj kluba sa stadiona „Renato Dal Ara“ predložio je srpskom treneru da se nadmeću u tome ko će iz manje pokušaja postići koš uz pomoć fudbalske lopte.

Navijač Bolonje je iz trećeg puta uspeo da postigne koš i snimak je prosledio Siniši, a trener Bolonje je postigao iz prve. Mihajlović se čak našalio, rekavši da mu ne treba toliko pokušaja da dođe do pogotka.

- Nisu mi potrebna tri udarca, samo jedan – smeškao se Mihajlović, koji je prethodnog meseca napunio 52 godine.

Pogledajte i sami umeće Siniše Mihajlovića, a što da ne, pokušajte i sami da uradite istu stvar, pa nam javite iz kog pokušaja ste vi uspeli da postignete koš.

Video: Mitrović: Naša prednost timski duh, idemo na pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA