≫ 

"To na Marakani nije gol, mora metar da uđe": Urnebesne reakcije posle Ronaldovog nepriznatog gola

Brojni korisnici na internetu šalili su se na račun Portugalaca i slavili nerešen ishod Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u fudbalu

  • 49
Stefan Mitrović, Ronaldo, Gol Foto: Screenshot/Streamja

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je kasno sinoć nerešeno protiv Portugala (2:2) u okviru drugog kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru. Međutim, momenat koji je podigao najviše prašine desio se u samoj završnici kada sudija Dani Makeli nije priznao čist pogodak Kristijanu Ronaldu, koji je iz protesta napustio teren i bacio kapitensku traku.

Mnogi korisnici na društvenim mrežama počeli su da zbijaju šale zbog tog poteza, pa je jedan član na Tviteru od Ronaldove kapitenske trake napravio srpsko "ocilo".

Još urnebesniji je "mim" na kojem se Ronaldo vidi kako sedi sa grupom penzionera, očigledno igrajući karte i bacajući kapitensku traku kada mu ne ide.

Neki su se očigledno zapitali da li je Dani Makeli možda navijač Lionela Mesija, najvećeg rivala kojeg je Portugalac ikada imao.

A neki su se podsetili situacije sa čuvenog meča između Srbije i Albanije, kada je Stefan Mitrović srušio dron koji je nosio zastavu nepostojeće Velike Albanije.

Pojedini korisnici Tvitera bili su dovoljno umešni, pa su se prihvatili Fotošopa i gol-liniju pomerili tako da se uopšte ne primećuje da je ona završila iza. Ili možda i nije?

A možda je samo problem bio u tome što gol-aut linije nisu bile nacrtane gde inače treba da budu?

Zanimljiva je reakcija jednog od korisnika, koji je na "mimu" nalepio sliku Ace Lukasa koji se u šali pita - gde je ta linija?

I za kraj, neko se prisetio i onog večitog derbija, kada smo videli sličnu situaciju upravo na stadionu "Rajko Mitić". Naši klubovi su tada pretili geometrima i katastrom nepokretnosti, možda i Portugal učini isto?

Uostalom, evo šta se vidi na geometarskoj disertaciji kada se povuku one čuvene linije.

Rumuni su jedva pobedili Makedonce u četvrtak (3:2) i nemaju baš mnogo razloga za optimizam pred večerašnji (20.45) meč sa kraljevima mundijalskih kvalifikacija Nemcima koji su lagano upisali tri boda protiv Islanda (3:0). Kvota na dvojku je 1,40, a na kombinazziju 2&3+ 1,93. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Rumunija - Nemačka.

Geometri, linija gol Foto: Screenshot

Video: Mitrović: Ubeđivao sam Ronalda ali on ima svoje viđenje situacije, ja mislim da lopta nije ušla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srdja

    28. mart 2021 | 13:48

    Koliko je Ronaldo dao neregularnih golova iz ofsajda itd?

  • Putin R.S

    28. mart 2021 | 11:42

    Da se Srbiji ovo desilo niko nikada ne bi govorio o tome. Neka jednom i nas pogleda sreca. Uvek nas pokradu za penale, za ponistene golove, za kartone...

  • Pff

    28. mart 2021 | 11:25

    Nije gol dok ne pipne mrezu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA