"Možda jedna od najtežih utakmica u karijeri, ali uživao sam": Pavlović zadovoljan posle remija

Fudbaler naše reprezentacije bio je sjajan u svojim zadacima sinoć protiv Portugalaca

  • 12

Fudbaleri Srbije uspeli su da izbore pozitivnih 2:2 na utakmici protiv Portugala u Beogradu, nakon što je u Kristijanu Ronaldu u poslednjem napadu gostiju poništen, reklo bi se, regularan gol.

Ipak, deluje da je Srbija zaslužila da zadrži jedan bod za sebe, pre svega zbog prikazane igre u drugom poluvremenu. Jedna od svetlih tačaka naše ekipe bio je Strahinja Pavlović.

- Bila je jedna jako teška utakmica sa dosta trčanja, pogotovo meni. Možda jedna od najtežih u karijeri, jer sam morao dosta toga da „pokrpim“ na strani i unutra. Videli ste o kakvoj je ekipi reč. Sigurno jedna od najboljih na svetu. Mi smo dali sve od sebe, loše smo počeli, najniži igrač kod njih nam je dao dva gola glavom. Mislim da sebi to nismo smeli da dopustimo. Šta je tu je, bitno je da nismo izgubili i da smo na dobrom putu – istakao je Pavlović.

On kaže da je uživao na terenu, iako je ovo možda bila jedna od najtežih utakmica u njegovoj karijeri.

- Sigurno da jeste jedna od najtežih. U ovom sistemu su dobro pokrivali teren i otvarali. Videlo se u prvom poluvremenu, ali posle smo uspeli da pročitamo njihovu igru i bilo je mnogo lakše. Ovo su utakmice koje su bitne za nas mlade igrače. Ja sam uživao – rekao je fudbaler Srbije.

Mnogi se pitaju šta je to Dragan Stojković Piksi rekao na poluvremenu, pa su Orlovi u nastavku delovali mnogo drugačije.

- Rekao nam je da nastavimo. Da probamo da igramo ono što nismo u prvom poluvremenu, on nam je samo dao motivaciju i pogurao nas napred. Čim smo startovali, dali smo gol da se podignemo – dodao je Pavlović.

On zaključuje da nije profesionalno to što je Ronaldo tek tako napustio teren pre poslednjeg zvižduka i pritom je pohvalio svog saigrača, Stefana Mitrovića, na sjajnoj intervenciji.

- Mislim da nije profesionalno. Bila je jako teška situacija, nema VAR-a. Ne bih znao šta da kažem Mitar je fantastično odbranio, pogotovo onaj drugi udarac. Vratilo mu se za onaj bezveze kiks, vratio je Srbiji, on je danas bio herojzaključuje Strahinja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Бане

    28. mart 2021 | 11:53

    Браво дечко, разбијаш, све си бољи и бољи!

  • pit bull

    28. mart 2021 | 13:08

    Nikad te nisam gotivio,niti mislio da ces da postanes fudbaler(izmedju ostalog i glodar si),ali povlacim svaku rec posle ove dve utakmice!!! Odigrao si doktorski,bravo!!!

  • zver

    28. mart 2021 | 12:21

    dobar momak bice stub odbrane ako nastavi da radi ovako,bravooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA