≫ 

Mitrović posle dva gola Azerbejdžanu: Neko sam ko teško odustaje, stvorili smo nešto posebno

Napadač srpske selekcije otkrio je da je i za ovaj trijumf zaslužna atmosfera među igračima

  • 5
Fudbal Azerbejdžan - Srbija Foto: MN Press

Strelac oba gola u pobedi fudbalske reprezentacija Srbije nad Azerbejdžanom, Aleksandar Mitrović, istakao je da je ovaj rezultat proistekao iz sjajne atmosfere u svlačionici "orlova".

- Igramo utakmicu po utakmicu, najbitnija je pobeda. Jako težak meč na psihičkom planu, ali najbintije je da smo završili ovaj ciklus na pravi način. Atmosfera u svlačionici je fenomenalna. Idemo dalje, nećemo sa ovim da se zadovoljimo. Završavamo sa pozitivnom atmosferom ovo okupljanje - rekao je Mitrović.

Mitrović je ukazao na težak raspored i posao koji je odražen u jako kratkom periodu.

- Imali smo pre ovoga dve jako teške i iscrpljujuće utakmice, ali nije lako izneti tri utakmice u 10 dana. Došli smo ovde kao favoriti, u takvim okolnostima uđeš lagano u utakmicu, možda bi se sve drugačije odvijalo da nismo rano dali gol. Igra je bila dobra, bilo je teško da ih probijemo, ali je najbitnije da smo odradili posao i da se sa sedam bodova vraćamo kući - objasnio je Mitrović.

Srpski napadač ne dobija previše šansi u Fulamu, ali je naglasio da se trudi, da radi svaki dan kako bi bio bolji i kako bi zaslužio mesto u timu.

- Ja sam neko ko jako teško odustaje, ko veruje u svoje sposobnosti i kvalitet. Verujem u naporan rad. Nisam imao jako kvalitetnu sezonu, ali sam znao da će sav rad i nakon treninga da mi se vrati. Bilo je samo pitanje vremena kada će to da se vrati, na tri utakmice sam dao pet golova, oborio jako star rekord. Sada sam bio taj koji je dao dva gola, ali ne smemo zanemariti celu ekipu. Imamo fenomanlnu atmosferu, jako dugo nije bila ovakva, svi su srećni i svi su zadovoljni, guraju i motivišu čak i oni koji su na tribinama. Ovi momci su stvorili nešto jako posebno, nekad sreću trebaš da zaslužiš, a mi smo je zaslužili - zaključio je Mitrović.

Video: Mitrović objasnio novu proslavu gola: Zove se mafija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Partizan pa Bog

    30. mart 2021 | 20:40

    Živ i zdrav bio momče 1000 godina .

  • Рус

    30. mart 2021 | 20:46

    Svaka čast momci i svaka čast Piksiju. Uspeo je da postabi sve na svoje mesto. Vidite kako više nema komentara žena fudbalera.. bravo momci..

  • nibrS

    30. mart 2021 | 21:04

    Dobro je ali može i mora mnogo bolje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA