≫ 

Dušan Tadić o "mafiji" u reprezentaciji: Ovi iz Zvezdine škole dobro lažu

Dobro se zabavljaju naši reprezentativci, a popularna igrica im u tome mnogo pomaže

  • 10

Srpski fudbaleri su počeli da igraju fudbal kao na igrici, toliko im nekad akcije deluju uigrano i tečno, kao ona protiv Portugala, da se ponekad čini kao da su isprogramirani. Možda ćemo uskoro i zaista videti takvu igru Orlova, ali jedna igrica, koja baš i nema veze sa fudbalom, je apsolutni hit kod naših igrača i rekli bismo, generator dobre energije i zajedništva u ekipi.

Pisali smo već, u pitanju je popularna "Mafia", koja je bila inspiracija proslave gola u Bakuu, o tome je već pričao Mitrović, a Tadić je posle meča izneo još neke pojedinosti o igrici koja je osvojila srpske fudbalere.

- To je ona igrica, mafija se zove, ja sam to sa decom igrao, zanimljiva je... Tako smo i proslavili gol, malo smo se zezali, okupili. Tako da, to je baš lepo, pokazuje zajedništvo u ekipi. stvarno, što se toga tiče, sve je kako treba - kaže kapiten o ambijentu u ekipi.

Ko je najbolji?

- Pa nema tu najboljih, svi onako malo blefiraju, lažu, ali ima stvarno dobrih igrača. Onaj Gajić je dobar, nikad ne znaš šta ima, i ovaj Grujić, to je neka Zvezdina škola. Dobro su se pokazali - kaže Tadić za dvojicu "najvećih prevaranata".

Dakle, onaj ko najviše laže je najbolji?

- Pa da, zato što moraš da se predstaviš za nešto što nisi, tu su dobri momci protiv loših. Zanimljiva je igrica, svi jedva čekamo da igramo, nestrpljivi smo.

Večeras (20.45) na Grbavici gostuje svetski šampion Francuska. Remi protiv Ukrajine (1:1) pokazao je Trikolorima da se neće prošetati kroz kvalifikacije, pa će morati da se potrude da bi došli do tri boda u Bosni. Kvota na dvojku je 1,38, dupla šansa 1X je 3,00, a 3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za BiH - Francuska

Nemci su otvorili kvalifikacije sa dve pobede u dva meča, i večeras (20.45) jure tri od tri protiv Makedonaca, koji su u prošlom kolu savladali Lihtenštajn sa 5:0. Kvota na keca je 1,10, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) Pancera 1,42. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Nemačka - Makedonija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA