≫ 

Sporan penal, pa gol iz odbitka: Zvezda srušila Napredak za 4 minuta!

Crveno-beli lako stigli do prednosti u Kruševcu

  • 53

Lako je Crvena zvezda za samo četiri minuta postigla dva gola u Kruševcu i stigla go osetne prednosti protiv Napretka u meču 29. kola Superlige.

Šampioni su poveli iz jednaesterca i to u 21. minutu posle igranja rukom fudbalera domaćih Sprema, kojeg je Milan Gajić napucao prilikom prodora po desnoj strani i pokušaja centaršuta.

Čini se da ga je Zvezdin bek pogodio u rame (naravno nemamo jasan ugao ni na jednom snimku TV Aaena Sport), ali opet je ruka bila široko ispružena, tako da je glavni arbitar Šegrt odmah pokazao na 11 metara, a precizan je bio Katai.

Crveno-beli su duplirali vođstvo u 25. posle udarca Mirka Ivanića, a na odbijenu loptu natrčao je Dijego Falčineli koji je povisio na 2:0.

Video: Zvezda duplira vođstvo u Kruševcu: Živković nije ukrotio šut Ivanića, na pravom mestu bio Falćineli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    3. april 2021 | 17:52

    Sporan penal?a ruku mu razneo!!!Sram vas bilo!!!Zato vas i gazimo bre sve!!!NAPRED ZVEZDO MOJA TITULA NEMA CENU A OSTALI NEKA PLACU!!!!

  • Calcopoli

    3. april 2021 | 18:14

    Dokle vise ove bruke, sramota, kakav lopovluk, ima li kraja ovoj otimacini i bahatosti mezimice....jos jedan razlog da ih odvalimo na derbiju...

  • Stefan

    3. april 2021 | 18:14

    Ovo je vec stvarno tuzno.Pod hitno treba VAR jer ovo nema smisla vise..Nisam navijac partizana ali dosudit penal zbor rame..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA