Mitroviću se ponovio košmar sa Mundijala: Defanzivac zagrlio srpskog napadača, sudija I VAR ništa?!

Najbolji strelac srpske reprezentacije je pao, a onda po ustajanju krenuo da se buni kod sudije Medlija koji nije hteo ni da čuje poruku Mitrogola

  • 0
Aleksandar Mitrović Foto: Sportklub/Printscreen

U toku je drugo poluvreme susreta Premijer lige između Aston Vile i Fulama, a jedan detalj iz prvog dela igre vratilo je neugodna sećanja srpskih navijača na Mundijal i penal koji nije sviran nakon faula nad Aleksandrom Mitrovićem. U toj ulozi i neverici su sad fanovi Fulama.

Mitrović je u osmom minutu bio u izglednoj prilici da iskoristi centaršut sa leve strane, ali ga je protivnički štoper Mings, skoro pa, zagrlio i sprečio ga da dođe do lopte.

Najbolji strelac srpske reprezentacije je pao, a onda po ustajanju krenuo da se buni kod sudije Medlija koji nije hteo ni da čuje poruku Mitrogola. Čak se ni VAR nije oglasio, tako da je "flešbek" proradio kod srpskih navijača.

Slična scena se dogodila na Mundijalu 2018. godine kada su dva defanzivca, u duelu Srbije sa Švajcarskom, oberučke ometala Aleksandra da skoči u šesnaestercu, a ni tadašnji sudija Brih nije imao sluha za proteste "orlova".

Za sada, nema golova na meču Fulama i Aston Vile, a najbolju priliku imao je upravo Mitrović, ali je njegov udarac po zemlji sprečio Martinez koji nije dozvolio da Srbin pogodi donji levi ćošak.

Sa druge strane, Lemina je umalo nesmotrenim startom u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena skrivio jedanaesterac, ali je posle sudijinog upernog prsta na belu tačku reagovao VAR nakon čega je odluka preinačena.

Video: Novi ugao dosuđenog penala za Zvezdu: Da li je iz njega situacija jasnija?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA