Vraća li se Lukaku u svoj omiljeni klub? Italijani lansirali priču o odlasku Belgijanca iz Intera

Jasno, priča ima potporu u lošoj finansijskoj situaciji Intera

  • 0
romelu lukaku Foto: Tanjug/Ap

I dok je u Srbiji trenutno jedna od glavnih tema večiti derbi, u Italiji se najviše priča o Romeluu Lukakuu. Može se reći da je upravo on čovek koji je preokrenuo tok Serije A svojim golovima, iako mnogi nisu verovali da je sposoban da tako nešto uradi.

A uzimajući u obzir to da Inter muku muči sa finansijama, engleski klubovi su sve bliži da vrate Roma u svoje redove. Ne treba trošiti mnogo reči koliko iskustvo Belgijanac ima u jednoj od najboljih liga na svetu, pošto je nastupao i za Everton, Čelsi i Mančester junajted.

Međutim, za Kontea ovaj momak jednostavno nema cenu. Priča se da će Čelsi pokušati da ga vrati na leto, pošto Tuhel trenutno traži novog napadača umesto Vernera, koji se prilično loše pokazao na Ostrvu. Druga opcija koja se pominjala je Erling Haland, ali je to je teško ostvarivo,  Serhio Aguero teško da bi pristao da pređe u London posle toliko godina provedenih u svetlo-plavom, pa Lukaku ostaje jedina realna opcija.

Ono što je interesantno jeste to da je Lukaku jedini veći igrač koji je rešio da kontroverznom Minu Rajoli uruči otkaz i to nakon što je saznao da mu je zbog provizije minirao povratak u voljeni Čelsi. Trenutno on ima ugovor sa Interom i verovatno neće otići, ukoliko na klupi ostane Antonio Konte.

Bez 120.000.000 evra na stolu, teško da će doći do pregovora. Pitanje je samo da li su Plavci spremni da daju toliki novac, bio bi to novi klupski rekord. Jasno je da će nešto ili neko morati da trpi.

Porto je iznenađujuće stigao do četvrtfinala Lige šampiona, i večeras (21.00) će se u Sevilji (zbog korona karantina u Portugalu) nameriti na Čelsi, koji je veliki favorit. Kvota na dvojku je 1,88, iks je 3,40, a kec čak 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Porto - Čelsi.

Video: Sve što bi trebalo da znate o Elvisu iz Lovćenca koji sudi derbi: Lak na penalima i na kartonima!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA