≫ 

Dortmund dovodi Srbina kao zamenu za Halanda

Ali samo ukoliko Norvežanin ode na leto

  • 1
Saša Kalajdžić Foto: AP/Tanjug

Ne može Borusija iz Dortmunda da se pohvali da iza sebe ima dobru sezonu, u kojoj bi na kraju čak mogli da ostanu i bez Lige šampiona!

To verovatno onda znači i bez najboljeg igrača Erlinga Halanda koji se definitivno ne bi zadovoljio igrama u Ligi Evrope, a koji se nalazi na meti velikih evropskih klubova.

Mančester Siti i Barselona su prvi u redu, pregovori sa "katalonskim klubom" su čak i vođeni nedavno, a nemački "Kiker" navodi da bi njegova zamena u Dortmundu, u slučaju da na leto ode, mogao da bude Saša Kalajdžić.

U pitanju je napadač srpskih korena, ali koji nastupa za reprezentaciju Austrije i ekipu Štutgarta. Ove sezone je eksplodirao i u klupskom i u nacionalnom dresu koji je tek u martu prvi put obukao.

Dao je 13 golova za Švabe u Bundesligi, dok je na tri meča za Austriju postigao isto toliko pogodaka. Dodao je i jedan u Kupu Nemačke. Kalajdžić ima nepune 24 godine i prošle godine je imao velikih problema sa povredom zbog koje nije ni igrao.

Podsetimo i to da je FSS pokušao da privoli Kalajdžića da nastupa za Orlove, ali momak rođen u Beču nije imao dilemu i izabrao je Austriju koja mu je, doduše, sve dala.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajko

    7. april 2021 | 14:37

    Austrijanac, nije Srbin. Samo mu je poreklo Srpsko... ima razlike

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA