≫ 

Koliko samo nervoze u Zvezdi: Stanković vikao na delegata i sudiju Simovića, a Katai na Nikolića!

Nervoza se prelila na teren, tačnije na plejmejkera domaćeg tima Aleksandra Kataija koji je zbog jednog poteza saigrača Veljka Nikolića "odlepio"

  • 3

Video: Dejan Stanković poludeo na sudiju Simovića: Dobio žuti karton i tad je potpuno pregoreo!

Rasplamsala se vatra na stadionu "Rajko Mitić", a tabor Crvene zvezde opako kuva u nervozi iako je rezultat još uvek 0:0 sa Partizanom.

Prvo je u 33. minutu trener crveno-belih Dejan Stanković imao šta da kaže delegatu, što je iniciralo reakciju sudije Novaka Simovića koji mu je udelio žuti karton, ali strateg nije stajao sa povišenim tonom. Ipak, ostalo je sve na tome.

Nervoza se prelila na teren, tačnije na plejmejkera domaćeg tima Aleksandra Kataija koji je zbog jednog poteza saigrača Veljka Nikolića "odlepio".

Katai je dobro odigrao po levoj strani, izbacio je dva igrača protivničkog tabora, ali kada se očekivalo da ga Nikolić ispoštuje, on je pokušao da promeni stranu, što je strašno iznerviralo Kataija koji je tražio loptu u prostor.

I tu je došlo do izliva nervoze, ali se i to smirilo, tako da je sa utakmicom nastavljeno. Zaista, dosta emocija i dosta želje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lepi

    7. april 2021 | 20:46

    Care Stankovicu,nemoj da budes tolika ciganstura,budi dostjansven I gospodin,bar pokusaj

  • Mihailović

    7. april 2021 | 19:09

    Sonego u zadnjem duelu nekažnjeno za malo iskopao oko Sumi, a danas prekršaj...sudac se napravio lud,nije mu dao karton

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA