≫ 

Dejan Stanković odlazi iz Zvezde na leto? Italijani pišu da ga želi klub iz Serije A!

Sampdorija "nanišanila" trenera Zvezde

  • 30
Dejan Stanković Foto: MN Press

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković nalazi se na listi želja predsednika Sampdorije Masima Ferera koji je, prema navodima italijanskih medija, nezadovoljan radom Klaudija Ranijerija!

Lokalni "Il Secolo XIX" navodi da je Stanković jedna od opcija Ferera koji je već bio na jednom sastanku sa Stankovićem u blizini Rima.

Ferero je do Stankovića došao preko Siniše Mihajlovića, a tamošnji mediji pišu da je prvi čovek Sampdorije odlučio da napravi kompletnu rekonstrukciju kluba - čak i u mlađim kategorijama.

Ferero je navodno imao ideju da Ranijerija zameni Masimilijanom Alegrijem ili Mauriciom Sarijem, ali su njh dvojica u ovom trenutku van dometa kluba.

Stanković je pod ugovorom sa Zvezdom, često je tokom sezone govorio da ne bi imao ništa protiv ni da ostane u klubu do kraja karijere. Međutim, sjajne partije, pre svega u Evropi i onaj dvomeč protiv Milana, skrenuli su pažnju na stručnjaka kom je posao u Zvezdi prvi samostalan.

>>> Ajaks i Roma odigraće večeras (21.00) derbi četvrtfinala Lige Evrope - kvota na keca je 2,05, iks je 3,50, dvojka 3,60, dok je kvota na opkladu GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajaks - Roma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA