OFK Bačka smenila četvrtog trenera ove sezone i to na dan utakmice, nastavlja se vrteška u Superligi

Milan Kuljić više nije trener tima iz Bačke Palanke

  • 1
Milan Kuljić Foto: MN Press

Posle samo mesec dana od kako je došao na klupu OFK Bačke, Milan Kuljić je već napustio kormilo ovog kluba. Dva boda iz šest utakmica nije mnogo poguralo ovaj tim na tabeli, koji se i dalje nalazi na poslednjem mestu i već je viđen za ispadanje u niži rang, za šta se čeka samo matematička potvrda.

- Radio sam maksimalno profesionalno i posvećeno. Ljudi koji su me doveli nisu više u klubu, a sa sadašnjim rukovodstvom ne delim istu viziju i kad je tako, najbolje je da se raziđemo prijateljski. Igračima i klubu želim puno uspeha u daljem radu – rekao je Kuljić za Mozzart Sport.

To faktički znači da će klub iz Bačke Palanke u današnjem meču sa Inđijom u gostima igrati bez šefa struke. Mladi trener bio je četvrti na klupi ovog kluba ove sezone, pošto su prethodno ekipu predvodili Dejan Rađenović, Goran Milojević i Nenad Vanić, što će reći da se superligaški ringišpil nastavlja.

Do kraja sezone je ostalo još samo osam kola, a tim iz Bačke Palanke ima samo 16 bodova iz 30 utakmica. Kroz par kola doći će izvesna potvrda da ćemo ekipu sa stadiona „Slavko Maletin Vava“ gledati u nižem rangu takmičenja.

Video: Čudna reakcija štopera Jagodine u meču koji je pod sumnjom da je namešten

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cudo

    12. april 2021 | 20:26

    Dajte trenera iz zvezdinog kadra. Da se trasira nova titula. Tako rade godinama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA