• 0

U toku je najvažnije "treće poluvreme" u istoriji večitog derbija!

Crvena zvezda i Partizan u zajedničkoj akciji za pomoć obolelim mališanima

  • 0

Večiti derbi je pripao Crvenoj zvezdi, ali "treće poluvreme" je okupilo i jedne i druge na istoj strani, a pritom ne mislimo na "kovid žurku" koja je napravljena u hotelu crveno-belih povodom proslave.

U pitanju je humani gest u koji su se uključila oba večita rivala. Naime, ekipe Partizana i Crvene zvezde su se udružile u borbi za srećnije i bezbrižnije detinjstvo mladih osoba sa invaliditetom koje žele da se bave sportom.

Na inicijativu Beogradskog maratona, čije se 34. izdanje ove godine održava 16. maja, pod sloganom "Bez barijera", a sa ciljem da se osobama sa invaliditetom stvore bolji uslovi za redovan dnevni i sportski život, uprave i fudbaleri "večitih" rado su se uključili i dali svoj doprinos.

Dresovi, odnosno kompleti u kojima su fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali 164. Večiti derbi sada su spremni za prodaju i ovo je jedinstvena prilika da neko postane vlasnik oba kompleta dresova sa odigranog derbija. 

Takođe, kupovinom dresova, odnosno finansijskim prilogom učiniće izuzetno važan i human gest i tako značajno doprineti unapređenju rada SSOSIB i njihovih mnogobrojnih korisnika.

Kompletna akcija, odnosno opremanje sportskih vežbališta, realizacija sportskih programa za osobe sa invaliditetom i realizacija dugoročnih razvojnih programa biće sprovedena preko SSOSIB i sve uplate, odnosno sva finansijska sredstva treba proslediti na račun SSOSIB-a broj 325-9500600046308-30.

Svi zainteresovani (pojedinci i firme) za dalji nastavak akcije i kupovinu dresova (oba kompleta) u kojima su fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali 164. Večiti derbi mogu da se jave na adresu - office@bgdmarathon.org

Video: Kanga grlio Sumu kao brata rođenog: Pogledajte kako je sprečena tuča igrača na derbiju

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima