Fudbaleri Barselone utučeni posle poraza u El Klasiku, sumnjaju da će osvojiti trofej u Kupu Kralja

Pike je morao da ide po svlačionici i diže atmosferu, a naročito problematičan bio je Đordi Alba

  • 0
Đerar Pike, Kilijan Embape, FK Barselona, FK PSŽ, Liga šampiona Foto: AP/Tanjug

Poraz koji su fudbaleri Barselone pretrpeli u El Klasiku sam po sebi nije katastrofalan, pošto i dalje imaju velike šanse da se domognu titule, za šta će se boriti protiv Real Madrida i Atletiko Madrida, ali je očigledno uticao psihološki na igrače katalonskog kluba do te mere da su počeli da sumnjaju u sebe i u dalje uspehe.

Real je slavio rezultatom 2:1, pri čemu je oba gola postigao u ranoj fazi meča, čime je preskočio ljutog rivala na tabeli za jedan bod. Naredna utakmica koja Barselonu čeka jeste ovosezonsko izdanje Kupa Kralja protiv Atletik Bilbaa u petak.

Španski mediji navode da raspoloženje u taboru Barselone nimalo nije dobro, a uz to su priložili deo razgovora koji su obavili igrači ovog kluba u svlačionici. Đerar Pike je prethodno prilikom napuštanja stadiona želeo da se sukobi sa Hesusom Gilom Mancanom, glavnim sudijom utakmice, a nakon toga je u svlačionici pružao podršku saigračima i dizao atmosferu.

Poraz je posebno uzdrmao Đordija Albu koji je rekao da misli da Barselona neće osvojiti Kup Kralja u petak, već da će to, naprotiv, učiniti klub iz Baskije.

- Ne brini se, pobedićemo. Sigurno ćemo osvojiti ovaj Kup Kralja – bio je komentar Pikea, na šta se nadovezao Alba.

- Ne znam, nisam siguran – rekao je Alba, posle čega ga je Pike upitao zbog čega misli tako, a ovaj nije znao da mu kaže koji je razlog.

Video: Tatina naslednica: Nika Tošić trenira fudbal a mama i tata su joj najveća podrška

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA