≫ 

"Alardajs-bal" uhvatio zalet: Da li gledamo najveći beg od ispadanja u istoriji fudbala?

Posle Čelsija u prošlom kolu, VBA počistio i Sautempton sa 3:0

  • 2
Sem Olerdajs, VBA Foto: Printscreen/Twitter

Da li će VBA uspeti da izbegne ispadanje iz Premijer lige i dalje je pitanje. Šteta što su mnogo zaostali tamo negde oko Nove godine, pošto evo već je drugo kolo kako su dali više od tri pogotka i vezali drugu pobedu.

Posle Čelsija, koji su zgromili sa 5:2 u prošlom kolu, igrači Sema Alardajsa preslišali su i Sautempton sa 3:0 i prišli Fulamu na samo dva boda, uz meč manje.

Gledajući formu i znajući kako Big Sem motiviše svoje igrače, očekujte nova čuda u preostalih sedam kola u Premijer ligi, a možda "Vrećice" uspeju da pobede sve utakmice do kraja i ne samo preteknu užasni Fulam, već i gurnu u Čempionšip i Njukasl ili neki tim trenutno iz bezbedne zone.

Strelci za VBA bili su Mateus Pereira iz penala u 32. Meti Filips u 35. i Kalum Robinson u 69. minutu. Sautempton je tek u drugom poluvremenu zaigrao kako se očekivalo, ali bilo je kasno da se rezultat promeni.

Videćemo hoće li Sem Alardajs uspeti da ponovi podvige koje je ranije činio sa Sanderlendom, Kristal Palasom ili Evertonom. Deluje da je kasno, ali opet ima još dosta da se igra.

Za one koje zanima kako Sem Alardajs već godinama spasava klubove u borbi za opstanak, evo dobrog i zanimljivog objašnjenja:

U poslednjoj utakmici 31. kola Premijer lige Brajton i Everton su odigrali meč bez golova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA