≫ 

Flik: Mi smo našu šansu propustili u Minhenu, voleli bismo da je bilo drugačije

-  Nismo eliminisani večeras, već u Minhenu. Zaslužili smo tada mnogo bolji rezultat - saglasan je i golman Bajerna

  • 2
Hansi Flik, Marakana Foto: MNPress

Trener Bajern Minhena Hansi Flik izjavio je, nakon što je njegov tim slavio na gostovanju PSŽ-u (1:0), ali ipak ispao u četvrtfinalu Lige šampiona, da je njegov tim propustio svoje šanse u prvom meču.

- Moram kao pošteni gubitnik da im čestitam na prolasku u polufinale. Ali posle svega viđenog, mi smo našu šansu propustili u prvoj utakmici. Nismo tada imali nimalo sreće - kazao je Hansi Flik i dodao:

- Videlo ste večeras koliko su opasni u napadu. Da su nam dali treći gol sve bi bilo gotovo. Moram da čestitam mojim igračima, dali su sve od sebe. Šteta što nismo dali i drugi gol, nedostajao nam je taj završni udarac. Posle svega, moramo da pihvatimo ovakav rasplet iako bismo voleli da je drugačiji ishod - zaključio je Flik.

Sa trenerom se slaže i golman Manuel Nojer:

Nismo eliminisani večeras, već u Minhenu. Zaslužili smo tada mnogo bolji rezultat. Zaista je frustrirajuće propustiti toliko šansi. Ali ne možemo da se žalimo, dali smo sve od sebe - zaključio je Nojer.

Video: Dva skoro identična gola u Jagodini, ali su oba spektakularna: Suvi listovi u golmanov levi ćošak!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA