≫ 

Kakav košmar za klub koji je izbacio Partizan iz Evrope: Besni navijači zauzeli teren pred meč

Bilo je napeto danas na stadionu belgijskog kluba

  • 3
Šarlroa Foto: instagram.com

Fudbaleri belgijskog Šarlroa, sećamo se, delovali su kao bauk pred meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Partizanom, u tom momentu su bili i prvi na tabeli u ligi, izbacili su i crno-bele, ali danas situacija deluje potpuno poražavajuća po ovaj klub.

Ekipa je već devet utakmica bez pobede, srozala se na tabeli do 12. pozicije, odavno bez šansi da ostane u plej-of zoni, otud i ogroman bes navijača koji je kulminirao u subotu pred utakmicu poslednje rudne regularnog dela Sporting Šarlroa - Eupen, jer su ultrasi kluba zauzeli teren?!

Meč je kasnio 15 minuta.

Belgijski mediji prenose da su navijači nekoliko sati pred početak utakmice zauzeli teren, a prethodno su na ulici ispred razvili banere uprene protiv predsednika kluba Mehdija Bajata. Njih oko 100-200 je potom ušlo na stadion, na teren, imali su i gajbe piva sa sobom i tamo čekali na Bajata sa kojim već neko vreme žele da razgovaraju.

Prvi čovek kluba isprva nije želeo da im izađe u susret, ali je napokon morao jer je video da se ovi neće skloniti te time može biti dovedeno u pitanje odigravanje utakmice.

- Nikad nismo bili ovako stabilni kao što smo danas - poručio je Bajat poput nekog političara kada se konačno pojavio pred navijačima.

- Uspeli smo da se finansijski održimo - dodao je još, a navijači su svaku njegovu rečenicu ispratili zvižducima i negodovanjem.

Na kraju su napustili teren i stadion, jer su dobili ono što su tražili - razgovor sa prvim čovekom kluba i neke odgovore od njega.

Sve vreme ovog cirkusa, igrači Eupena su bili u lokalnom hotelu i čekali razvoj situacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    17. april 2021 | 19:22

    Шарлоа, Шамрок, пртзн, то ли неки клубови из уличице...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA