≫ 

"Veliki ste klub, ne treba vam valjanje po terenu": Lalatović kritikovao ponašanje igrača Partizana

Trener Vojvodine je zamerio crno-belima na previše odugovlačenja, ali im i poželeo sreću u meču za trofej protiv Zvezde

  • 26

Vojvodina i Partizan pošteno su se potukli za plasman u finale Kupa Srbije. Crno-beli su na kraju izašli kao pobednici posle fajterskog duela na "Karađorđu" pa će za pehar igrati 25. maja protiv večitog rivala Crvene zvezde.

Podsetimo, ranije, fudbaleri crveno-belih su takođe došli do tesne pobede protiv Radnika na svom stadionu.

Nakon meča u Novom Sadu svašta je imao da kaže o igri rivala Nenad Lalatović, ali je pre svega čestitao crno-belima na pobedi i prolasku u meč za trofej.

- Bio boji za jedan gol, ali prvo poluvreme, u drugom poluvremenu smo mi bili bolji. Partizan je odugovlačio vreme, da me neko ne shvati pogrešno, Patizan je veliki kub, sa velikim igračima i ne treba im da se valjaju po podu, da odugovlače vreme, nego treba sa kvalitetom koji imaju da pokušaju da nam daju 2-3 kola, da pokažu da zasluženo ulaze u finale. Ja im apsolutno čestitam na igri, čestitam im na prolasku u finale i želim im puno sreće proitv Crvene zvezde. Mislim da su moji igrači danas ostavili dobar utisak, da smo pokazali da smo s pravom tu gde jesmo. Želeo bih i da se zahvalim mojim navijačima na podršci, na transparentu - u dahu je pričao Lalatović.

Na transparentu koji pominje je pisala poruka "Sa najuspešnijim trenerom u pobede i sledeće godine, kome to smeta neka ide iz Vojvodine!".

- Ako nekome smetam, ja ću otići, ali ne vidim razlog da nekome smetam sa ovakvom Vojvodinom protiv ovakvog Partizana, koja Partizan napada, gde se Partizan brani, pada, čuva vreme, jednostavno to je moćna Vojvodina koju želim. Partizan je stvarno zasluženo pobedio, bio bolji za taj jedan gol  - kazao je Lalatović.

Na pitanje za koga će navijati u finalu, za Zvezdu ili PArtizan, Lalat je u svom stilu odgovorio:

- Za Vojvodinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    21. april 2021 | 21:34

    Lalate, Partizan je najveci i najbolji klub u Srbiji. Uvek bio i bice. Ziveo Partizan i majka Srbija!!!

  • Mire

    21. april 2021 | 22:10

    Ostade lalatović bez SNS stipendije .

  • terza1.

    21. april 2021 | 22:08

    Lalatovi igrači igrali ragbi. Odavno nisam video onoliko direktnih faulova u igrača, bez dodira lopte, kao da je u pitanju tim iz neke seoske lige i seljački trener u karakternom smislu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA