Dva tima iz Italije žele najboljeg strelca Superlige: Nedavno dao gol Zvezdi, obožava Ronalda i Levu

Fudbaler Radnika dao je ekskluzivan intervju za Kalčomerkato gde je pričao o mogućoj selidbi u Seriju A

  • 0
Milan Makarić Foto: MN Press

Milan Makarić, najbolji strelac domaćeg šampionata, otkrio je u razgovoru za Kalčomerkato da bi voleo da zaigra u Seriji A i kako se najviše ugleda na Kristijana Ronalda i Roberta Levandovskog.

Makarić je otkrovenje ove sezone u Srbiji, postigao je 20 pogodaka u prvenstvu, a postigao je i gol protiv Crvene zvezde u polufinalu kupa, međutim, to nije bilo dovoljno pa je njegov Radnik ipak ispao.

Pre nekoliko nedelja, Makarić je pričao za Telegraf malo o svojoj karijeri, a malo i o budućnostiSada se ponovo dotakao teme o mogućem transferu, jer prema navodima Kalčomerkata Đenova i Parma su zainteresovani za usluge 25-godišnjeg fudbalera iz Novog Sada.

- Ovo je moja najbolja sezona što se tiče golova, nadam se da neću stati na ovim brojevima i da ću do kraja sezone igrati još bolje - rekao je Makarić za Kalčomerkato, a potom dodao

- Sjajan je osećaj biti najbolji strelac u ligi, ogroman trud, rad i posvećenost su se konačno isplatili ove godine. Daću sve od sebe da ostanem broj jedan do kraja sezone.

Kako piše italijanski list, Đenova u Makariću prepoznaje novog Kšištofa Pjateka.

Da li pratim Seriju A? Naravno, kao dete navijao sam za Milan. Za mene je Serija A jedna od najboljih liga na svetu, a voleo bih i ja da se oprobam upravo u njoj. Neki od mojih prijatelja igraju tamo, poput Miloša Vulića koji igra u Krotoneu, kao i od Sergeja Milinković-Savića s kim sam igrao u mlađim kategorijama Vojvodine, tako da se znamo odavno.

Milan makarić Foto: MN Press

Kako je priznao, Makarić najviše voli da gleda utakmice Kristijana Ronalda i Roberta Levandovskog, jer kako kaže iz njihovih utakmica se može štošta naučiti.

Za kraj ovog razgovora, napadač Radnika je upitan i o spornoj Superligi, a on je kratko odgovorio

- Ne podržavam to, Liga šampiona, Liga Evrope i Svetsko prvenstvo su ono o čemu sanjaju fudbaleri od malih nogu.

Video: Radnik vratio neizvesnost u polufinale: Makarić odmah na startu drugog poluvremena zatresao mrežu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA