≫ 

Mažićev sin ide na Partizan: Srbija dobila novog fudbalskog šmekera, igrao prvi ceo meč u Superligi

Ognjen Mažić je proteklog vikenda bio u startnoj postavi Plavih golubova po prvi put

  • 6
Ognjen Mažić Foto: Instagram.com/mazicognjen

Milorad Mažić je ostavio dubok trag u srpskom fudbalu, promovisao je Srbiju kao jedan od najboljih arbitara FIFA i UEFA, sudio finala Lige šampiona i Lige Evrope, Superkupa Evrope, Kupa konfederacija, a malo je falilo da deli pravdu i u finalu Svetskog prvenstva 2018. godine, i sprečilo ga je samo to što je u njemu igrala komšijska Hrvatska.

Mažić je i rekorder kada su u pitanju večiti derbiji koje je sudio, ali već neko vreme nije u srpskom fudbalu, već je zadužen za sudijsku organizaciju na Kipru i edukaciju i obrazovanje fudbalskih arbitara u ovoj zemlji, njegov naslednik je taj koji bi mogao da preuzme ulogu kada je u pitanju promocija srpskog fudbala.

U pitanju je Ognjen Mažić, mladi 18-godišnji fudbaler, koji je prošlog vikenda odigrao svoj prvi čitav meč u Superligi. Mažićev sin igra na poziciji desnog beka i u prvoj utakmici kao starter Spartaka iz Subotice doživeo je poraz od Napretka od 2:0. Prethodno je odigrao svega 12. minuta u meču 9. kola protiv TSC-a, kada je ušao u završnici kao zamena i gde je takođe njegov tim izgubio.

Već u narednom kolu Spartak gostuje Partizanu od 19.30, a pošto su Subotičani u sigurnoj zoni na 7. mestu i ne mogu "ni gore ni dole", pa nije nemoguće da se ponovo šansa da mladom Mažiću koji predstavlja budućnost kluba.

Pogledajte i neke od fotografija Ognjena Mažića, koji veoma liči na svog oca, koji je bio poznat kao veliki fudbalski šmeker. Videćemo kako će se na tom polju pokazati i njegov sin:

Pogledajte i njegov prvi ceo meč koji je odigrao u Superligi, a nosio je broj 39:

Ono što je interesantno za Spartak, jeste i podatak da osim sina Milorada Mažića, u subotičkom timu igraju i Nemanja Branković, sin Slobodana Brankovića, proslavljenog srpskog atletičara i sadašnjeg direktora Srpskog atletskog saveza, kao i Andrija Rajović, sin pevača Bobana Rajovića.

Video: Kako je Mažić smirivao Lalatovića?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    23. april 2021 | 16:30

    Nama samo fale smekeri u fudbalu sve ostalo imamo...

  • Lep dečko, pravi mamin sin

    23. april 2021 | 17:23

    Evo nam je slika i prilika srpskog fudbala. Zbog ovakvih i ostalih mamin i tatinih sinova nam je fudbal ovakav kakav jeste.

  • Ja

    23. april 2021 | 16:30

    I tata mu je igrao za partizan bio im je 12 -ti igrac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA