Ljubimac navijača Zvezde na jubileju postigao sjajan gol u Australiji, Ninković je još onaj stari

On je upisao 150. ligaški nastup za Sidnej, a ovo mu je ukupno bio 36. gol za taj tim

  • 1
Miloš Ninković Foto: Printscreen Twitter

Nekadašnji reprezentativac Srbije i jedan od ljubimaca navijača Crvene zvezde, Miloš Ninković je ovog vikenda ponovo došao u prvi plan u Australiji, gde je jubilej obeležio na sjajan način. Naime, on je odigrao svoj 150. ligaški meč za Sidnej za koji igra već šest godina i u kom je osvojio tri titule, a uz to je postigao sjajan gol, koji je na kraju pogurao njegov tim ka remiju protiv Central Koust Marinersa u gostima - 2:2 (2:1).

Uključujući kup utakmice, Ninković je za Sidnej već odigrao 176 susreta, a iz Zvezde je otišao nakon osvajanja titule u sezoni 2013/14. Na leđima još nosi desetku, a ukupno je u dalekoj Australiji mrežu zatresao 36 puta, a podelio je 28 asistencija uz sve to.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Sydney FC (@sydneyfootballclub)

Navijači Zvezde ga ipak najviše pamte po 145. večitom derbiju koji je odigrao sa zaštitnom kacigom, a u kojem je asistirao za autogol Milana Obrenovića i minimalnu pobedu crveno-belih rezultatom 1:0.

Deluje da će se Ninković zadržati u Sindeju sve dok mu karijera to bude dozvoljavala, iako mu ugovor ističe u junu naredne godine. Nije realno da promeni sredinu, navijači ga vole i prikazuje sjajne nastupe kao nekada. Njegov tim je četvrti na tabeli posle 18 odigranih utakmica i ima četiri boda manje od lidera na tabeli – Melburn sitija.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Sydney FC (@sydneyfootballclub)

Video: Horor povreda fudbalera Borca: Golman Žarkova mu slomio nogu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA