≫ 

Deni Avdija ima opasnu lepoticu: Obučava je vojska Izraela, vrhunski izgleda u uniformi i kupaćem

Sin Svezdine legende i NBA as u vezi je sa Namom Karmel duže od dve godine

  • 0
Devojka Denija Avdije naama carmel Foto: Instagram.com/naamacarmel

Deni Avdija se oporavlja od povrede koju je doživeo pre nekoliko dana na meču protiv Golden Stejta. Nema sumnje da bi mu lakše bilo da oporavak od nekoliko nedelja provede dok je uz njega lepša polovina, devojka sa kojom je već godinama u vezi, Nama Karmel.

Ova lepa izraelka osvojila je srce NBA asa, koji je sin legende Crvene zvezde, Zufera Avdije.

Nama samo naizgled deluje umiljato, a izgled bi mnoge mogao da prevari, jer je odslužila vojni rok u Izraelu, gde je vojska prolazi kroz ozbiljan "dril" i obučavana je na vrhunskom nivou.

I ona sama je na Instagramu objavljivala fotografije iz vojske u uniformi, gde takođe pleni lepotom kao što je to i kada objavljuje fotografije u kupaćem.

Nije poznato kada su tačno Deni i Nama počeli da se zabavljaju, ali sudeći po fotografijama na Instagramu, veza im traje najmanje dve godine.

Kada je Deni odlazio u NBA, ispratila ga je na aerodrom, a na Instagramu je objavila njihove emotivne fotografije uz komentar "više nego što možeš da zamisliš"

Inače, Deni Avdija, koji u NBA nastupa za Vašington, odlučio je da igra za Izrael, ali je veliki poštovalac Srbije. Na NBA draftu je nosio značku sa zastavama Izraela i Srbije, pričao je Amerikancima kako je Kosovo Srbija, a takođe je čestitao našoj zemlji i Dan državnosti.

Zbog toga ga mnogi navijači u Srbiji i ljubitelji košarke gledaju kao i na ostale naše NBA igrače.

Video: Deni Avdija posle meča protiv Zvezde: Otac mi nije rekao za koga će navijati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA