Kiksnuo protiv Rijeke, a psovao Dinamo: Trener Osijeka pobesneo u tunelu, titula sve bliža Zagrebu

Bjelica je Modre nazvao korporacijom, a pecnuo je i domaće

  • 0
Nenad Bjelica Foto: Marko Jovanović

Nikada nije lepo kada se gubi, pogotovo ne kada vas taj poraz može koštati titule na kraju sezone. A slična stvar se sinoć desila Osijeku, koji doduše nije izgubio, ali je kiksom protiv Rijeke dozvolio Dinamu iz Zagreba da preuzme glavnu reč u hrvatskom šampionatu.

Nema sumnje da je trener Osijeka, Nenad Bjelica bio izuzetno ljut na svoje pulene, ali ne samo na njih. Rijeka i Osijek su odigrali bez golova, a domaći su čak imali promašen penal. To nije nešto što se očekuje od ekipe u koju je uloženo toliko novca da postane šampion.

Zato je bivši trener Dinama, a sada strateg Osiječana posle meča potpuno pogubio živce na putu do svlačionice što se moglo čuti u prenosu uživo.

- Je l’ vas usrećila korporacija? P***a vam materina, j****a vas korporacija – ljutit je bio Bjelica posle meča.

Ove reči su verovatno bile upućene na račun Rijeke i zagrebačkog Dinama (kojeg pominje kao koroporaciju), koji je zbog novog kiksa Osijeka bliži još jednoj šampionskoj tituli. Iako Nenad Bjelica važi za izuzetno talentovanog stručnjaka, njegov mandat u timu sa obale Jadranskog mora izgleda neće doneti smenu na čelu u Hrvatskoj.

Jer Bjelica je nervozan bio i tokom samog susreta, kada ga je sudija Fran Jović počastio žutim kartonom zbog prigovora. Očigledno je da je sve kuljalo u njemu do poslednjeg sudijskog zvižduka kada je na putu kroz tunel iskalio sav svoj bes. Dinamo je nakon toga savladao Hajduk, pa Modri imaju četiri poena prednosti pred završnicu sezone.

Video: Buač: Hteli smo, ali pitao se nešto i Partizan! Ne smemo da dozvolimo da nam se ponavljaju greške!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA