Priznanje fudbalera Vojvodine: Sudija mi se izvinio što nije svirao penal za nas

U pitanju je sporan momenat sa meča protiv Metalca tokom vikenda

  • 0

Ako je verovati rečima veziste Vojvodine Dejana Zukića, trener Novosađana Nenad Lalatović je s pravom bio ljut na suđenje tokom meča protiv Metalca!

Voša je u prethodnom kolu poražena sa 2:1, a Lalatović je imao nikad kraće izlaganje posle meča gde je rekao da je 90 minuta sedeo na klupi i da nije hteo ni da vodi utakmicu.

Najviše je bio ljut na suđenje Milana Ilića u prvom poluvremenu, pogotovo u tom 4. minutu kada nije svirao penal nad Zukićem, posle duela sa golmanom Metalca Savićem.

- Našao sam se u stopostotnoj prilici kada me je golman udario . Posle starta Savića, noga mi je otekla, prekršaj je bio evidentan, ali se sudija nije oglasio. Arbitar mi se kasnije izvinio nakon što je na snimku video taj trenutak, ali je slaba vajda bila od toga - rekao je Zukić za "Dnvenik."

Podsetimo, Lalatović je psole tog meča rekao u kamere TV Arena Sport:

- Neću ni da čestitam Metalcu na pobedi. Danas je stvarno bilo... Neću ni da komentarišem. Sporne situacije u prvom delu, u drugom delu... Zato nisam hteo ni da vodim utakmicu. Prijatno, doviđenja!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA