≫ 

Hrvati izabrali deseti grad za domaćinstvo reprezentacije, odavno to nisu samo Split i Zagreb

Dalićevom timu bi duel sa Jermenima trebalo da bude pretposlednji pripremni za Euro

  • 2
Ivan Rakitić Foto: Tanjug/AP

Hrvatska fudbalska reprezentacija će 1. juna odigrati prijateljsku utakmicu protiv Jermenije, ali ne u Osijeku kao što je prvobitno bilo planirano, već na drugoj lokaciji. Naime, Gorica bi trebalo da dobije tu čast i prvi put ugosti nacionalni tim, pišu hrvatski mediji.

Problem sa Osijekom je smeštajni kapacitet, a s obzirom na to da se utakmica igra pred praznim tribinama, nema potrebe da reprezentacija putuje daleko izvan Zagreba.

Vest još uvek nije zvaničmo potvrđena.

Ukoliko ne bude novih promena, Gorica bi tako mogla postati deseti grad u kojem su igrali "Vatreni", nakon Koprivnice, Osijeka, Pule, Rijeke, Šibenika, Splita, Varaždina, Vinkovaca i Zagreba.

Jermenija bi trebalo da bude pretposlednja provera Dalićevog tima uoči Evropskog prvenstva. Pet dana kasnije Hrvati će igrati protiv Belgije u Briselu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XNXX

    29. april 2021 | 17:24

    Cuj, dakeko im je Osijek, a nije split!!!

  • Semajlirane_pufne

    29. april 2021 | 09:53

    Samo kod nas se igra u BGD-u posto drugi gradovi ne postoje osim u posebnim slučajevima kada se plaća porez i šalje za Bgd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA