≫ 

Stanković pretekao Milojevića! Kakav je prosek osvojenih bodova po meču poslednjih 5 trenera Zvezde?

Dejan Stanković ulazi u anale kluba sa Marakane

  • 6
Treneri Crvena zvezda Vladan Milojević, Dejan Stanković, Miodrag Božović, Slaviša Stojanović, Nenad Lalatović Foto: Marko Jovanović, Telegraf, ATA images

Crvena zvezda je dominantno osvojila titulu u Srbiji, a Dejan Stanković od dolaska na mesto trenera crveno-belih ima neverovatan učinak. Posebno je impresivan skor na Marakani, gde Stanković ne zna za poraz od kako je se kao trener vratio u svoj matični klub u kojem je i ponikao kao fudbaler.

Nakon što je Zvezda i matematički obezbedila titulu,  i došla nadomak brojke od sto bodova u prvenstvu, koju može da premaši već u sredu protivm Rada, izračunali smo prosek osvojenih bodova Stankovića i uporedili sa njegovim prethodnicima na klupi.

Ono što je neverovatno, jeste podatak da je Stanković nedavno pretekao i Vladana Milojevića po broju osvojenih bodova u proseku po utakmici.

Stankovićev prosek osvojenih bodova u prvenstvu na klupi Zvezde iznosi neverovatnih 2,75! Sada je Vladan Milojević na drugom mestu sa 2,71,

Treće mesto drži Miodrag Božović, koji je imao 2,55 bodova prosečno po utakmici, s tim da je u prvoj sezoni imao mnogo bolji prosek, jer je tada ostvario i rekordan niz pobeda koji sada pokušava da obori Dejan Stanković. Naime, Božović trenutno drži rekord kao trener koji je nanizao najviše pobeda (26), dok je Zvezda trenutno na brojci od 22 trijumfa u nizu.

Zvezda do kraja prvenstva ima gostovanja Radu i Bačkoj i dočekuje Zlatibor i Metalac, pa ukoliko pobedi sve mečeve do kraja izjednačiće rekord generacije Grofa Božovića, dok će Stanković dodatno popraviti prosek osvojenih bodova po meču.

Zvezdan Terzić, Vladan Milojević, Miodrag Božović, Dejan Stanković Zvezdan Terzić sa poslednja tri trenera Zvezde - Stankovićem, Milojevićem i Božovićem; Foto: FK Crvena zvezda

Evo kako trenutno izgleda skor poslednjih pet trenera Zvezde po prosečnom osvajanju bodova po meču:

Dejan Stanković - 2,75

Vladan Milojević - 2,71

Miodrag Božović - 2,55

Slaviša Stojanović - 2,40

Nenad Lalatović - 2,13

Video: Emocije Dejana Stankovića posle osvajanja titule

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Olimdar

    3. maj 2021 | 14:27

    Samo neka Stanković ode ja ću ga naslediti i sa ovakvim sastavom uprave Zvezde obakvim Fudbalskim Savezom zatim ovakvom sudijskom organizacijom ako se ništa ne menja garantujem bar pet duple krune. Kada ti je bog ujak lako biti svetac!

  • Boban

    3. maj 2021 | 14:19

    Sve stručnjak do stručnjaka.

  • Argos

    3. maj 2021 | 15:12

    Kako purgeri citaju o nama to nas Zvezdase jos vise raduje pokazujete koliko ste tuzni jadni i bedni navijaci jednog malo klubcica iz bunkera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA