≫ 

Gigs polako tone kao čovek: Počelo mu je suđenje za teško maltretiranje bivše devojke

Teške optužbe je iznela 11 godina mlađa devojka fudbalske legende

  • 2
Rajan Gigs Printskrin: Youtube.com/MHR Clinic Manchester

Selektor fudbalske reprezentacije Velsa i legenda Mančester junajteda Rajan Gigs (47) izjasnio se danas da nije kriv za nasilje za koje ga je optužila njegova sada već bivše devojka Kejt Grevil (36).

Ona je nedavno policiji podnela prijavu da je trpela psihičku torturu i fizičko nasilje za vreme trogodišnje veze sa Gigsom. Prema njenom iskazu, između decembra 2017. i novembra 2020. godine - bivši as Junajteda je nju "uznemiravavao, ponižavao, i zlostavljao".

Sve ove optužbe Gigs je negirao danas u Mančesterskom sudu u koji je stigao u pratnji više telohranitelja.

Suđenje, koje izaziva veliku pažnju javnosti na Ostrvu, zakazano je za 28. maj, kada će se Gigs suočiti sa Grevilovom i njenim zastupnicima.

Ni to nije sve što se Gigsu stavlja na teret, jer je optužen i za napad na mlađu sestru svoje devojke u njegovom domu. Andrea Grifits, sestra Gigsove bivše devojke, rekla je da je on "izolovao" Kejt od prijatelja i kolega, podvrgavajući je "ponižavajućem tretmanu".

Taj navodni tretman, koji se proteže na "veoma dug vremenski period", kako je rekla Grifits, rezultirao je fizičkim napadom Gigsa na Kejt nakon noćnog provoda početkom novembra prošle godine, kada je policija konačno pozvana u Gigsovu vilu od 2,4 miliona dolara. Tada je i javnost prvi put saznala o još jednoj mračnoj epizodi u životu slavnog fudbalera.

Gigs je, podsetimo, punio novinske stupce pre nekoliko godina kada se saznalo da je više godina bio u vezi sa suprugom svog rođenog brata Rodrija. Zbog toga ni njegov otac, ni brat naravno, više ne govare sa njim.

- Ne vidim kako igrači mogu da veruju Rajanu nakon onoga što je napravio rođenom bratu. Spavao mu je sa ženom osam godina - rekao je tada Deni Vilson, otac Rajana Gigsa.

Ipak, to nije to bila jedina Gigsova afera, pošto je varao ženu i sa starletom Imodžen Tomas koja je takođe odlučila da izađe u javnost i otkrije sve. Rajanu ni to nije bilo dosta te je pokušao zavesti i majku svoje svastike, ali nije uspeo.

Bivši igrač Mančester junajted nikada se nije izvinio bratu za svoje grehe, a za Rodrija više ne postoji.

- Rajan je dobar fudbaler, ali je nikakav čovek. Nataša mi je bila ceo život, a njega sam smatrao osobom koja mi je najbliskija u životu. Nije mu bilo žao. Rekao je da je bila reč samo o seksu i ni o čemu drugom - rekao je Rodri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don

    29. april 2021 | 18:32

    To je ovaj je bio sa zenom rodjenog brata? E tad je prestao da bude covek. Jako losa osoba!

  • Mane

    29. april 2021 | 19:38

    Nikad necu razumeti ljude koji ovo urade pa se prave nevinasca. Ne osporavam da ima ljudi koji nisu nista ni imali pa padne sudjenje ali ovo je vise prevrsilo meru... Budi covek i priznaj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA