≫ 

Trener Spartaka fantastično opisao srpski fudbal i poslednja dešavanja u Superligi

Izjava posle koje svi treba da se zamislimo...

  • 6

Subotički Spartak je ušao u seriju poraza u poslednja četiri kola, a najnoviji neuspeh doživeo je u duelu sa Javorom (0:2).

Sada već ni opstanak u Superligi nije potpuno siguran, s obzirom da su ''davljenici'' počeli da ređaju pobede, mimo očekivanja, a razvoj događaja na originalan način opisao je trener Spartaka Vladimir Buač.

- Moji utisci ne mogu samo da se vežu za ovu utakmicu, već za naše poslednje četiri utakmice gde je nama teško da igramo i ne možemo sa tim da se izborimo. Ja sam rekao da su prosto vremenski uslovi protiv nas i da vetar duva već četiri utakmice. Kako god mi da okrenemo stranu on nastavlja da duva - slikovit je Buač.

- Spartak je mlada ekipa koja hoće da igra fudbal, koja je skupila određeni broj bodova, međutim, izgleda da ne možemo više. Ja se nadam da će vremenski uslovi da se poboljšaju i da ćemo moći da se bavimo fudbalom, da osvojimo i mi neki bod do kraja kako ne bismo ispali iz lige - istakao je trener Subotičana.

Potom se osvrnuo i na iznendni "skok kvaliteta" u Superligi.

- Zato je ova naša Superliga jako zanimljiva. Vidimo kako ekipe dobro igraju i na kraju ćemo se mi boriti za opstanak. Stvarno ima 5-6 ekipa koje su bile u dnu, a igraju neverovatan fudbal i kažem mene raduje što je naša liga zbog toga toliko jaka - ironično je zaključio Buač.

Video: Sumnjiv jedanaesterac, crveni karton, bacanje kapitenske trake i odbranjen penal: Sve to u 3 minuta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    30. april 2021 | 07:44

    red je da država krene da se obračunava sa mafijom u fudbalu ovo nicemu ne vodi od najniže ranga pa naviše većinom su utakmice nameštene i neznam zašto se fudbal igra kad nema čari samo za sudije i mafiju ko je više para pokrao od države taj je pobednik a pošteni klubovi nek ispadaju jer ne snalaze se u toj igri. Vratite nam fudbal i strogo kaznite mafiju

  • Piroćanac

    30. april 2021 | 07:09

    Samo je zaboravio da doda da je ova utakmica nameštena i da su uzeli pare da izgube... Mala stvar😁😁😁

  • Danilo

    29. april 2021 | 23:44

    Vodio vojvodinu upropastio je vodio čsk upropastio ga... trenerska prevara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA